onsdag 30 mars 2011

Kunde jag hålla..

...mej borta från att kläcka betongäggen ?
 

Ånej då, inte alls:)

Skapligt bra tycker jag ändå de blev äggen i betong..Helt perfekta är de förstås inte, men det var första försöket och nu vet jag lite mer hur man gör och inte gör!


Det hade säkert inte gjort ett dugg att vänta i ..tre, fyra dar till innan jag tog bort skalet ! Men är man nyfikenär man:)  Nu vet jag iallafall resultatet och nu kan de få stå till sej i några dar innan det blir vår & påskarr. av dessa små  betongägg..



♥...Pia

tisdag 29 mars 2011

Jag hann med många butiker idag:)

Vaknade tidigt..pigg och alert. En dag som jag tog med mej själv på en tur till den STÖRRE staden  Karlstad!  Skulle handla lite nya vårkläder var det tänkt. Känns som om det  bara  är tråkiga kläder i min garderob för tillfället. Glad i hågen for jag så iväg ..lämnade min Selma till mina föräldrar .. och så gasen i botten /hög musik!  Hade även ett litet ärende till en nyöppnad butik  som jag skulle lämna några grejer.. bl.a de där målade burkarna...

Varje år när påsken närmar sej så pysslar/grejar till "några ägg" som påskpynt!   Det började med vita målade stora pappägg som barnen brukar få godis i!.. Sen har det blivit ägg med gamla bibelpapper och vintagebilder pålimmade Förra året blev det vita, bruna och grå linnetyg  pålimmade, spetsar och "allehanda pynt" I år har äggen krymt..och blivit gipsade & vitmålade..med blandade pyntdekorationer!!  Herreguud så roligt det är att göra dessa ägg.. Man får lägga band på sej så det inte blir äggkorgen full! Som tur är vill någon då & då köpa dessa ägg:)

Vackra Vita hette butiken som jag "landade" hos först.. Där var det MYCKET och MYCKET som jag ville ha! Många möbler. Vitt &vitt.. men som butiksägarna sa.. så skulle det smyga in lite annat!..

 ..som det iofs redan gjort.. en gammal kista..omålad..


Tycker ni ska kika in dit..om ni har vägarna förbi Duvanhuset..


*


Sprang i alla möjliga klädesbutiker.. fick en kasse full..Nu har garderoben fått lite nytt..så till helgen får det bli storrensning på gammalt! och hm...urvuxet!


Jag hann med många butiker, som sagt.. en var Iris & Doris  som ligger i HAGA...Där fanns det åter mycket vill ha saker.. dock köpte jag bara några pyttesaker..Knappar...vita :)  och en liiiiiten sak till men det kommer vid senare tillfälle på bild ihop med ÄGG..! Fick även en lång och trevlig pratstund med..Doris tror jag det var...


Kolla in det här symaskinsunderredet och bakskivan.... snygg kombination .... Nää nu är det dax för knopplådan..Många, många intryck  har jag fått denna dag.. EN HEL DAG  och massa butiker... fika med en gammal väninna från förr! Samt pyssel..ideer och massor av intryck....


OM jag kunde hålla mej från att kolla in betongäggen..? Nääääe, jag pillade lite på ett ägg..redan i dag....nästan torrt.. men  får nog vänta:)..

♥...Pia

måndag 28 mars 2011

Det blev inga "vackra" bilder precis..

... som jag tänkte visa er nu :)

Ibland så får man lite tid över innan det är dax att gå till jobbet.. I morse fick jag det och av nån underlig anledning så hamnar man då framför datorn! Jag gjorde ett snabbt inlägg, mest för att få igång mej själv. En vecka utan något inlägg.. Blev ingen söndagsbild..inte heller nån födelsedagbild på min guldklimp som fyllde 8 år i torsdags..inte heller nån bild på pysslet jag gör..

Så för att "få igång" mej så skrev jag att det skulle komma ett inlägg i kväll..med ÄGG som tema..Här kommer det nu..håll i hatten ..

Det syns väl på bilden vilka ÄGG det handlar om! Har länge velat göra ägg i betong och har nu  funderat och googlat och läst på lite om hur man gör betongägg.. Igår provade jag oxå  på ..

Lite försiktigt gjorde jag hål i ett ägg..och fick ut både äggvita och gulan..Selma lycklig som få.. hon älskar nämligen äggulor!!

Det var det första ägget och gick inte isönder..nästa ägg..sprack...blev lite för ivrig!.. tredje ägget..sprack det oxå! Men sen gick det galant.. sex ägg fick det bli denna första "prova-på" gången.  Att sedan ha i betongen i dessa små öppningar som jag gjort..gick oxå galant...Nu ska här  bara hållas fingar istyr i en hel vecka (ungefär)..INNAN det blir ÄGGKLÄCKNING...Hur nu det ska gå till..har en viss förmåga att bara smygkolla ifall det är klart!

Har provat att göra betongfat och lite annat förut. De klassiska fågelbaden har blivit jättebra..även midsommarstången!..men inte de andra sakerna .Fick ett tips  från Lilla Kamomilla att betong är färskvara.. Så det skyller jag på, varför inte det gick så bra i somras:)


Nästa lilla grej som jag provade på att testa under helgen..det sket sej kan man säga..Tålamodet tröt.. Skulle göra en ägg-gjutform.. och hade köpt en formgummimassa till detta! ATT pensla ett litet ägg med en tunn ..supertunn rinnande naturgummimassa.. 20 gånger!! ..nää efter sju gånger så tröttnade jag..Torktid och en pensel som ska tvättas  av, efter varje gång..Får den mest tålamodsprövande att ge sej :).
Knappt det syns att jag penslat 7 gånger!.. Får ligga till sej detta ägget, så gör jag det en annan gång!!

Söndagen blev lite av en  pysseldag. Jag gjorde klart lite "pappburkar" som jag målat slipat och dekorerat.  I morgon ska jag leverera dessa plus lite  mer grejer till en ny butik.. ska bli kul och spännande att se hur det blir:)

JA, mer än så blev det inte från mej.. NU ska jag bara försöka att inte kläcka äggen förrän om en vecka!..  Och blir detta lyckat ja då prövar jag med  att gjuta ett stort ägg!

♥...Pia

Dax för nytt inlägg...

.. mmm... bestämt tror jag att det är dax för ett nytt inlägg. Det kommer i kväll efter att jag har jobbat en hel dag :) Undras om temat kan ha med ägg att göra eller?... JA det får ni se ..IKVÄLL..  Passa på att njuta av VÅRSOLEN och så syns vi senare...
♥..Pia

tisdag 22 mars 2011

Gammal luffarslöjd...

Tisdag och ledig.. städat och grejat..Precis som vanligt alltså:) När vårsolen kommer fram.. ja då kommer även dammet fram.. eller det finns där även om inte solen lyser.. Men dammet verkar som om det gör sej mer synligt nu.. och  alla fönster ojoj..och eftersom nu köket fått "nya" möbler..så drar det liksom med sej lite mera .. så ned med vintergardinerna och upp med VITA LINNEGARDINER...MIN lediga dag gick till att fixa fönsterputsning och så rullade det på.. Har en förmåga att göra ALLT på en gång...och så rör man till det!!!


Men framåt eftermiddagen var det klart..inte riktigt allt då förstås, men  köket får duga...Ut i vårsolen på hundpromenad var det som drog mest nu :)

Eftersom det är TISDAG så är det oxå dax för ett inlägg till FABRIKEN.. idag var temat..KONST/Vad är konst för dej?  Det var något att fundera över medans det donades i köket.. Konst kan vara vad som helst,  skulle jag tro. Tittade runt lite i mitt lilla hus, för att se vilken och vad för slags konst jag hade?  Inte speciellt många tavlor just nu..  ett par "riktiga" tavlor sitter visserligen på väggen men .. nää, är ingen konstkännare. Så konst för mej det är nog mer det där "tager vad man haver Kajsa Varg mottot"   ett stilleben där och några udda bilder där osv... ALLTID kul att förändra saker och ting. OCH som jag läste  nåstans.. att det ligger i betraktarens ögon! Så sant så!

På en vägg i köket hänger bl.a annat det här urgamla luffarslöjdsunderlägget. Som jag en gång för längesen räddat undan min fars röjning i uthusen i barndomshemmet mitt!...Rostig och lite sned.. men såå fint ändå..konst?..  Ja, det tycker jag nog att det är..

Nu fick det bara för ett ögonblick stå på bordet..det blev för vingligt med glasklockan på..så nu är det åter ett "konstverk" på väggen :) 

Ett konstverk  till... min Selma som speglas i den gamla spegeln där hon ligger på vår säng och tronar :) ! Där ligger hon ofta och har full koll ut mot trädgård och gata..ifall det skulle komma någon inkräktare ...så missar hon inte det.

♥...Pia

söndag 20 mars 2011

En pysselsöndag..

Ganska varm och  härligt solig har helgen varit ...tror  vårkänslorna börjar ge sej till känna:)  Påsken närmar sej oxå.. bara några veckor dit! Påsk är kanske inte den där storstora helgen med pynteriet som julen är ..men en och annan höna...och ägg kommer nog fram i stugorna ..


"Mina ägg" ligger i äggkorgen och har varit med på pysseldagen..Jag har mixtrat lite med dekoratationsäggen och vi  ( Ulla och jag ) hade tänkt att de skulle vara  till lite inspiration på workshopen som vi hade denna eftermiddag..

Alltså.. en av mina *grannar  har en liten butik i sin trädgård och där finns det  lite mått och gott att köpa.. bl.a  den här TUPPEN som även är en griffeltavla.. på kroken vid foten ska det hänga en liten "säck/påse " att lägga kritor i.. Tuppen var charmigt tycker jag:) ... och denna *granne ULLA  hade ..om jag nu ska komma till saken.. en WORKSHOP hemma hos sej denna söndagseftermiddag.


 Vi var 12 pysselfrälsta tjejer i olika åldrar som träffades.. pysslade ..fikade och pratade..Här ser man en DEL av allt materialet som fanns att tillgå!

..plus lite till!
På mailet som "gick ut" till vänner och bekanta..först till kvarn och max 10 st...stod att läsa ...Dax för en dag med Inspiration och workshop..Vi ( jag var med på ett litet hörn där:) kommer att visa olika ideér och tips på vad man kan göra av enkla medel..

*
Det kommer finns  material till dekorationer av ljus, askar, kransar, hjärtan m.m. Gör en "traskrona" med fina band och spetsar...sy en egen doftpåse eller ljuspåse... osv.. man kunde även "bara" sitta och njuta..titta i inredningstidningar/ böcker.. Som fika var det:   varm ciabatta..plus en mumsig päronpaj:)

Här på bilden syns en LJUSBRICKA som en av tjejerna gjorde.

.

NÅGOT som nästan alla ville göra var Traskronor.. jisses vilken kreativitet som drog fram där inne i det härliga uterummet..Nu blev kanske bilden lite rörig.. men man kan ändå se lite hur de blev.. räknade till 10 stycken kronor ( när vi var klara) någon gjorde två..samt att jag inte kunde hålla fingrarna i styr..utan snurrade till en jag med..MEN den är icke färdig.. ska visa en bild på den så småningom:)

Här blev en "traskrona" en krans istället och med "bara" ett spetsband   i en mörk lila färg.. jätteläcker..


En lila kudde.. gillar  motivet från Sagen.. Det är grannens skapelse sen tidigare..tror att den varit med på bild förut!!


JAPP det var det hela det..!.. Söndagskvällen går snart över i sovdax...  tror Kudden får bli ett bidrag till SÖNDAGSBILDEN I FABRIKEN...


♥...Pia

fredag 18 mars 2011

Vad kan man få för en "Selma" ?

Tro nu inte att jag ska sälja hunden min:) Nää, inte den Selman....utan tjugokronorssedeln med Selma Lagerlöf på..Inte är det nån stor valör.. meeeeeeen det går att få finfina saker för den minsann...hihi.
Min extralediga dag och jag skulle en snabbtur till stan för några ärenden.. En snööig och surmulen dag.

Men loppisögonen, de hade inte snöat igen ..ånej de såg allt runt hörnet och vart pilen på loppisskylten pekade.
Bakom Turistbyrån i vår stad, inne på en mysig liten bakgård.. har Joanna ett knökfullt loppis!! 
Har "råkat" gå förbi där förut..inte alltid att hon har öppet. IDAG var det öppet:) Där fann jag, som vanligt "något" när jag INTE ska ha något .. utan bara ska titta..!  Ett par ljusstakar..har inga alls förut!! Det stod made in Kina på dem.. och gjorda i järn och i trä...Inte särskilt vackra..färgen var nån ting mellan roströd och rödrosa!! MEN jag såg dem i en annan färg:)..
Just nu är de svarta och står på tork, ska sedan bli målade vita..är det tänkt. Har en hel del svarta smidesljusstakar, men inga vita direkt..
På köpet blev det en liten bonussak...Joanna frågade om jag ville ha ett gammalt Rörstrandsfat.. nött så det förslår.. men ack så vackert..Klart jag ville.. :)


 Lite annorlunda och ganska charmigt tyckte jag det var. Nu står det för tillfället på mitt "nya" köksbord.

 Här syns de lite, skavankerna på fatet. (Bilderna går att förstora)

Bytte ut äggen, som bara var en  "bild- för-bloggens -skull"  :)  Ett gäng med gröna goa äpplen fick det bli istället.

Japp då var det helg igen då.. härligt. Tyvärr snöar det en del, men den snön ska väl ner ändå, så det är lika bra den kommer ..och allt på en gång!
Helgen har några roliga äventyr på lut.. ett är inspirationsdagen hos en granne OCH som jag plus tio pysselglada tjejer ska dit till och pyssla ..umgås och äta nåt gott:)
♥...Pia

onsdag 16 mars 2011

Lemoncurd...

...är mums! Förra helgen när jag var i Kil på fårfesten (se här),  fanns där förutom en massa ull :) lite smått & gott  man  kunde provsmaka .... I ett av stånden, där såldes blandat  LEMON CURD...och som jag provsmakade ..och föll för bums:)

 Köpte bara en liten, liten burk. Nåja, burkens innehåll tog kanske fort slut här hemma..

Det är gott på kex..skorpor... i bakverk..grädde ..glass m.m... ja det finns säkert mycket mer att använda en go & smaskig citronkräm till.


..Efter att den lilla, lilla burken med den lena go mumsiga citronkrämen tagit slut ...ville jag ha mera mera... Det gav liksom mersmak..

 Jag googlade fram ett recept.. fanns många att välja bland,  valde det HÄR .. och gjorde för några dar sedan  min egen LEMON CURD. Enkelt och ganska snabbt gjort. OCH lika god.. Den  lemon curden jag köpte ,var en del av sockret utbytt till honung.. jag gjorde oxå det.. dvs bytte ut lite socker mot honung.. NU är honung mycket sötare än socker så jag tog därför mindre med honung..


♥...Pia

Ps.. Nu har jag målat klart mina köksmöbler.. blev riktigt bra..och framförallt blev det  LJUST i köket..vilket jag tycker är kanonbra  och som jag ju ville:)  Mera bilder kommer lite då och då. ds.

tisdag 15 mars 2011

I vårsolens glans...

Jisses vilken härlig dag, det varit denna tisdag... Turligt nog så var det oxå MIN LEDIGA DAG  ! Efter att ha gjort både ditten & datten.. hängt ut årets första tvätt.. (som nästan blev helt torr!)..målat bordskivan som nu  nästan är klar..bara en omgång till tror jag:)  Plus de där sedvanliga göromålen som måste göras! Men därefter ....
...släppte jag fången lös..

..på en av vinterns  favoritställen, Kyrkvikens is..  Nu tror jag att det kanske var sista gången för denna vintern.. Isen är visserligen rätt tjock än.. men börjar kännas lite  osäker..... Vårisar är inget att leka med!
När Selma fått rullat runt i snön och sprungit av sej på isen, letade jag upp en plats att sitta på, inne vid strandkanten (Sågudden) och passade på att sola en stund. Videkissarna vajade framför mej och jag fick lust att göra en liten krans..dax att byta ut julkransen  på ytterdörren kanske!!!!

Nu har köksmöblemanget fått sin vårstass  och ytterdörren sin:)  Dax att byta till lätta, ljusa (vita) gardiner ...Får bli nästa projekt, men det drar med sej så mycket.. fönsterputsning.. nya kuddar..m.m....så det får bli nästa lediga tisdag...

♥...Pia

söndag 13 mars 2011

Gult är....

...är inte alltid fult! Just nu så bara väntar jag på att den riktiga våren ska komma ...Med STOR SOL och värme...Igår var det för all del riktigt fint.. Men idag.. ack!

Det blev  ändå en hundpromenad som tyvärr slutade i att hunden fick bada  i massor av såpa när vi kom hem.. hästskit på gångbanan som matte inte såg!  Men SELMA hon både såg och kände lukten.


Men, men, det blev en mycket ren hund och så luktar det såpa sååå gott:)


Lite målning (nästan klar nu:)...blev det sedan och så en slappardag....helt enkelt en lat söndag.. så lat att det inte ens blev några nya bilder till Fabrikens söndagsbild...


Valde  istället i min stora, stora bildmapp på datorn några vårliga blombilder från mitten av mars för precis ett år sedan...

Så håll tillgodo med en liten våraning i form av... GUL PÅSKLILJA och TULPANLÖKAR..


Snart är en ny vecka här med nya utmaningar!     

♥...Pia

fredag 11 mars 2011

En liten fundering bara..

...så där på kvällskvisten. Kom att tänka lite på påsk och vad jag ska hitta på i pysselväg den här gången. Nu är påsk inte lika stort i pysselväg som julen ..Men lite ägg och något annat lite ska det väl kunna knåpas ihop.

Några ideér ligger och lurar.  Får se om de kläcks i tid :)  

Vad som annars är på gång hos mej framöver är  faktiskt lite smått & gott!  Nästa helg kommer jag och en av mina grannar ha en inspiration och pysseldag hemma hos henne...  Det  kommer då 10 st pratglada och pysselsugna "flickor" i lite olika åldrar, som ska få ta del av våra ideér :)   och som  det sen  är tänkt att de ska få knåpa ihop  till något själva...  Att vår och påsk  är ett säkert kort då...det är något som är säkert:)

Nu  är snart fredagskvällen slut.. och även jag är slut.. Som alltid när en arbetsvecka är  klar att lägga till handlingarna så sitter man som en pösmunk i soffhörnan och försöker hålla korpgluggarna öppna så åtminstone Spåret och Skavlan ses.

Men sen  kommer man nästan inte ihåg vad som visas på tvn..  Plötsligt kommer en hund upphoppande och "väcker" en .. dags att gå ut och göra kvällstoan, tycker hon...Väl ute i snålblåsten så blir  man pigg ..pigg som en mört och kan  kolla  både blogg och facebooken :) sen när man kommer in!

Nu ligger iallafall hunden och snusar så gott ..mitt i soffan. Matte är dock för pigg fortfarande så..nu blir det även ett inlägg gjort också..


En skön ..mysig  och trevlig helg önskar  jag er som kikar in här..  snart.. snart är den där VÅREN här.. sägs det.. och påsken den kommer om "bara" sex veckor så det så!
♥...Pia

onsdag 9 mars 2011

Jag gillar vitt inne men grönt ute...

...läste jag på Facebook idag..:) Det var Viveka  i Bläckhornet som skrev det.. Hon kunde inte ha sagt det bättre,  för det gör jag med :) OCH nu kom jag osökt in på mitt måleri..hihi!

Jaha,  nu kan  jag snart säga att jag målat klart..eller nästan.. BORDSKIVAN och soffan är kvar..

Nu har jag bestämt mej för att skivan ska bli målad i samma nyans som stolarna.

Men det får bli till helgen. Man måste jobba lite emellanåt oxå!

Nu är det snart helg och fort som veckorna går nu,  blir det nog snart ändå grönt ute och mera vitt inne:)

♥...Pia
Ps.. Den skarpögde ser nog att jag inte har slipat och nött något på stolarna....men det ska jag göra och det är ett riktigt roligt slitgöra:) ds.

tisdag 8 mars 2011

Golv..Semlor..Kvinnodagen...

Ja, det blev en salig blandning idag:) Och bara gammal skåpmat..dvs bilder gamla bilder. 


 FABRIKENS tisdagstema denna veckan är GOLV..

Nånting som jag gärna skulle vilja ha i vårt hus är riktigt gamla trägolv.. och då menar jag slitna såpaskurade trägolv. Kanske ska man då inte bo i   trettio år gammalt hus!

Nu  finns det åtminstone två rum som har trägolv..Det ena är golvet på altanen som blev klar för två somrar sen.  Ett trägolv som jag lutbehandlade och oljade in med hårdvaxolja ..För att stå emot lite hårda törnar..Kanske i ljusaste laget blev golvet, har funderingar på om det ska få bli lite mörkare grått så småningom. Men mycktet nöjd och glad över golvet annars.. för ett trägolv är så skönt att gå på.

Finns ett golv till som jag är nöjd över. Det finns i ett av våra badrum. Det som vi renoverade förra våren och som då fick det här klinkergolvet med golvvärme..ack så skönt  på vintern alltså..Jag hade en ide´om hur det skulle se ut.  Ville ha ett rutigt, i svart och vitt helst ,oxå på diagonalen...

Ideén gick att genomföra och jag blev nöjd:)


*Nån semla har jag inte ätit idag.... Visserligen bjöds det på semlor på jobbet men jag skippade det och väntar med det till helgen. Då skulle jag vilja prova en Wienersemla med kardemummagrädde... Såg nämligen ett smaskigt recept i lördagens VF och såg inte så svårbakat ut. ...Fann ett liknande recept här..

*Och kvinnodagen blev inte heller firad. 

 ♥...Pia
Ps.. men det finns ett GOLV till som jag gillar.. Det gröna golvet som just nu är vitt! Men snart..snart om några veckor  då är det gröna sköna golvet här igen:)ds.

söndag 6 mars 2011

En Vasaloppssöndag...

Nu är jag ju sååå tråkig, så jag tittade ens en endaste liten snutt på tv  idag, när  de duktiga Vasaloppsåkarna for fram i skidspåren..


Istället tog jag min lilla hund och for ner till hamnen och Kyrkviken.


Vi har den här vintern fått uppkört superfina promenadvägar och skidspår ute på isen.."Vägen" är bred och jättefin. Skidspåren, 3-4 stycken, går strax bredvid . Man behöver inte vara ivägen för varann.. Så nu går och springer folk.. drar pulkor &bobbar.. barnvagnar..sparkar..ja till och med rullatorer :) och cyklar..jo då en och annan liten bil har man mött..men det är som tur är inte såå många:)..

Eftersom det har blivit ett populärt promenadstråk  den här vinter så har "de frivilliga spårarna"dvs de som kör upp spåren, fått  från bl. a Sparbanken ett konto och som vem som helst får ge ett bidrag till.  Bensin m.m till "spårarna" , mycket bra gjort tycker jag.. fast jag har iofs inte gett nåt bidrag än!!

Men Selma & jag vi går där väldigt mycket... Det är toppen  för hon kan gå lös utan koppel..Sen gillar hon att rulla runt i snön och springa som hon vill utan något störmoment.

Vi har väldigt vackra HAMNMAGASIN i vår hamn.. förövrigt Sveriges innersta hamn!  De är stora och ståtliga, dessa gamla hus.. På sommaren är där aktiviteter bl.a konstutställningar och små butiker.
Alltså det har varit en sanslöst härlig och skön söndag därute på isen..

Mycket folk mötte vi under promnaden. Man kan gå runt hela Kyrkviken som är ungefär 9 km..
Jag brukar som mest, gå först åt ena hållet till en av våra två kyrkan..vänder sen och går  åt andra hållet och får på så vis en rejäl promnenad ändå..


När vi hade fått vår dagliga dos med promenad... blev det solväggen vid ena magasinet som belöning..Både jag och Selma njöt....Våren är på väg..det drippade och droppade för fullt runt omkring oss..


Nu till någonting helt annat:).. I går var jag nämligen på FÅRFESTEN I KIL....(här visar Birgitta som oxå var en av utställarna där, lite bilder från mässan) Himla kul... Det var får och ull på både höjden och tvären.. ATT det finns såå mycket man kan göra av ULL och allt vad som hör till får.. det hade jag ingen aning om,  men nu är huvudet fullt :)..igen  av en massa ideér..


Tovning exempelvis!!


Så nu har jag TOVAT min egen lilla tvål:)...Här ligger den på "tork".. alltså inte riktigt klar än!!Tovade lite till efter att bilden tagits.


Hur knäppt som helst.. men lite roligt ändå..:) Och enkelt.. bara lite ull och så lite såpa..varmt vatten ..så gnuggar man in en tvål:)  Jag tog en vanlig Barnängens tvål..mild och go.



Nu kommer jag nog bara att  använda den som handtvål.. eller en dekoration:)
 
 

*Söndagsbilden i FABRIKEN..blev den här söndagen en massa bilder.. bara att välja:)

♥...Pia