fredag 11 mars 2011

En liten fundering bara..

...så där på kvällskvisten. Kom att tänka lite på påsk och vad jag ska hitta på i pysselväg den här gången. Nu är påsk inte lika stort i pysselväg som julen ..Men lite ägg och något annat lite ska det väl kunna knåpas ihop.

Några ideér ligger och lurar.  Får se om de kläcks i tid :)  

Vad som annars är på gång hos mej framöver är  faktiskt lite smått & gott!  Nästa helg kommer jag och en av mina grannar ha en inspiration och pysseldag hemma hos henne...  Det  kommer då 10 st pratglada och pysselsugna "flickor" i lite olika åldrar, som ska få ta del av våra ideér :)   och som  det sen  är tänkt att de ska få knåpa ihop  till något själva...  Att vår och påsk  är ett säkert kort då...det är något som är säkert:)

Nu  är snart fredagskvällen slut.. och även jag är slut.. Som alltid när en arbetsvecka är  klar att lägga till handlingarna så sitter man som en pösmunk i soffhörnan och försöker hålla korpgluggarna öppna så åtminstone Spåret och Skavlan ses.

Men sen  kommer man nästan inte ihåg vad som visas på tvn..  Plötsligt kommer en hund upphoppande och "väcker" en .. dags att gå ut och göra kvällstoan, tycker hon...Väl ute i snålblåsten så blir  man pigg ..pigg som en mört och kan  kolla  både blogg och facebooken :) sen när man kommer in!

Nu ligger iallafall hunden och snusar så gott ..mitt i soffan. Matte är dock för pigg fortfarande så..nu blir det även ett inlägg gjort också..


En skön ..mysig  och trevlig helg önskar  jag er som kikar in här..  snart.. snart är den där VÅREN här.. sägs det.. och påsken den kommer om "bara" sex veckor så det så!
♥...Pia

4 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Gomorron Pia !!!
Vad härligt du beskriver Fredagskvällen..precis så är det här också..exakt..fniss..
Nisse vill ut en sista sväng..och sen är man pigg..
Vad härligt med en pysselkväll..kan tro att ni kommer att göra mycket fint då..
Jag längtar faktiskt till Påsken..men den är sen i år..
Kraaam Anette

Annika sa...

Låter ju jättekul med pysselkvällen du.... o sen målar du väl fortfarande... här har det köps färg till hörn- o pôttskåp i köket.... Skumring heter den o är lite gråaktig.... men dagen ska tillbrings i sola mä e bra bok.... behöver ljuuuuus nuuuuu...:) Kram Annika

Viola sa...

Tycker den där situationen med hunden känns väldigt välbekant :) själv har jag jobbat stenhårt med butiken denna veckan så det blev sängdags efter let´s dance igår och idag känner man sig pigg och utvilad

Solen lyser från en klarblå himmel och Olosonen är hemma för att fira sin födelsdag så jag har en härlig dag framför mig,

Ha en skön helg, kramen VIOLAN

Marie sa...

Å jag känner så väl igen detta fenomen på fredagskvällarna......
Önskar även dig Pia en underbar helg, kram