söndag 22 maj 2011

Vilken tur att det var ett stängsel ..

...mellan mej och dessa BESTAR!!

 I fredags var jag och karl`n min bjudna till Tvällen på kvällen:)... ett värdshus med vilt som specialite´..Nu valde jag inget vilt på tallriken.. Inget björnkött..eller älg eller harfile´..  och absolut inget vildsvinskött!! Nää det blev "vanligt" kött för min del:). En traditionell oxfilé, men guud så gött.. Efterrätten  blev en Chokladfondant för en chokladfantast som jag..

 Men som sagt dessa bester gick strax bredvid Värdshuset  och väl inhängnade som tur var.. inga vackra djur och inte så små heller.!!..
Naturen i övrigt runt Värdshuset var vacker.. Ett matställe mitt inne i skogen, långt från civilisation kändes det som, men det fanns dock vägar från både hit & dit:)


En lugn helg  som snart är slut.. Firat min mamma som fyller år till tisdagen.. Familjen med nära & kära har strålat samman .. alltid mysigt. Mammas goda smörgåstårta som bara är ett måste..med kaffe & dopp efteråt.. Gott och blandat  kan man summera helgen som.. För min del blir det snart sova av.. En ond hals som "botats" med panodil för  att orka med..:)

Maj är som vanligt intensiv... många som fyller år i min familj.. Och som sagt på tisdag är det första födelsedagen.. Jag tänker överraska min mamma ( och även lilla pappa:) som jag tar med på en dagstur, med olika stopp här och där..  Men det är än så länge en hemlighet....
 ♥...Pia
Ps.. undrar om  bilden på VILDSVINEN duger som söndagsbild till fabriken.. ingen inredningsbild förstås:). men vill ni se vackrare bilder så finns de andra som visar det i fabriken idag . ds.

7 kommentarer:

Drullputta sa...

Ja, maten är verkligen fantastisk där uppe, dessutom att det ligger som det gör.. Ja, det är så mysigt!
Kram

LantlivsAnette sa...

Ujjj vilka djur, tur attd et var ett stängsel där..Vilken härlig helg du har haft !! Alltid roligt med utflykter och kalas !!
Kraaam Anette

Pia sa...

Tur, att du lät vildsvinet bli, så får det njuta va vårdagen en stund till! ;)

Såå gulliga små söta skor!

Ha en fin dag, Pia!

Kramar!
-Pia-

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Hej
Vilken mysig helg ni verkar ha haft. Vildsvinen ser verkligen hur farliga ut som helst.
Ha en fin dag.
Kram
Jessica

Patricia sa...

Åh vilket härligt restaurangbesök, men nog hade jag ätit vilt allt, det är ju så gott. Jag skulle gärna prova att äta vildsvin, har hört att det är mycket godare än vanligt fläskkött .. =)

Hoppas halsen mår bättre idag!

kram Patricia

Kamomilla sa...

hej Vännen!
Så spännande med vildsvin!!

Tack för din hälsning hos mig! Jo, tanken är att försörja mig på företagandet så fort det går, hitills har det ju bara varit en bisyssla. Fotografering och att skriva reportage är det tänkt, jag hoppas mina vingar bär! :)

Granne med Selma sa...

ÅH! Det vars å länge sedan jag var på Tvällen! Kommer ihåg att det var en massa träfaärgad panel där inne och lite stämning av Tyskland och Oktoberfest... är det så fortfarande? :-)

Och grisarna är ju söta på håll men fyyyyy för att ha dem lösa i sin trädgård!

KRAMIS