söndag 15 maj 2011

Man gör sina val!

...Det kan jag skriva under :) Igår när solen lyste hela dagen och inte en droppe regn kom från den blåaste av blåa himlar.. Vad gjorde jag då?  Ja  inte målade jag mitt lilla "krypin" i trädgården! Nää det skulle jag göra idag hade jag tänkt..Nu målar jag inte en friggebod på 15 kvm på en dag precis, men tanken var god att jag åtminstone började grundmåla. Så idag skred jag  till verket och solen lyste och värmde såpass mycket att det var ok att måla. 
När två brädor  var kvar på en sida av huset kom regnet.. kallt blev det och blött..Det var bara att plocka ihop och gå in..Sen har det regnat många gånger idag. En och annan solstråle har lyst men inte så länge att jag hunnit ta fram penseln igen...Fortsättning följer och jag hoppas på en fin tisdag då jag är "ledig"..:)

*

I höstas var jag  i Charlottenberg på Croconilen, där en hantverksmässa hade ordnats bl.a av Lena... Vi var några hantverkare /pysslare som stod och sålde våra grejer. Mia från Känslansväg/Rummet för välbefinnandet  hade jag som granne... vi hade våra bord ganska nära varann och varje gång jag skulle ut från min plats lyckades jag mer eller mindre trassla in mej i en av Mias Skapelser i tråd.. en TROLLSLÄNDA..


*

 När så dagen på Croconilen var slut sa Mia.. Du får min TROLLSLÄNDA.. den blev inte såld under dagen så..antagligen var det ämnad för mej:)..Så go´gumman Mia packade ner TROLLSLÄNDAN till mej , men  när jag kom hem "försvann" den ..jag packade förmodligen ner den i en låda som av misstag hamnade nån annanstans!! För ett par veckor sedan "kom" den fram..  och NU hänger den ute i ett träd.. vilket det blir som slutträd får vi se.. Just idag flyttade jag den ....


...från BJÖRKEN...


... till RÖNNEN...


....till OXELN ...

...för att ta bilder och se var den passade bäst:)
Min lilla trogna följeslagare SELMA....tittar & funderar säkert på vad i hela friden matte gör du??  Men hon är säkert van vid detta laget nu.. med mina fotografiska stôllerôck;)
♥...Pia
Ps.. Solen kikade fram på sena eftermiddag och Söndagens bild till fabriken är inlämnad. I fabriken finns det många många mer bilder att se på.. HÄR. ds.

3 kommentarer:

rosenälvorna sa...

Fin trollslända, men Selma är en liten goding, lika söt som min lilla Elsa.//Christina

rosenälvorna sa...

Hej, ja, Elsa är en Westie hon också, under påskkärringsjalen. Envis men mycket go, glad och snäll:)//Chrisitna

EM sa...

Din trollslända är lika vacker som de riktiga.
Och du har allt en riktig sötnos till hund...
kram elsamarianne