söndag 13 februari 2011

Tredje gången gillt!

..Sitter och tänker tillbaka lite på gårdagens  kafferep..Jag skrev några rader om det i förra inlägget tillsammans med bilden på "Pippidoppet" jag hade gjort och som skulle med som en sån där" gå-borts-present".

Jag har alltså varit på mitt tredje gammaldags kafferep hos Sussie i Sunne...En härlig och mysig eftermiddag..Vi, min kusin Annika och jag for iväg med humöret på topp  och  förväntansfulla:) Alltid väldigt mysigt att träffa herrskapet på Stavik...Inte var det nån besvikelse den här gången heller..:)Kika in på hennes blogg och se mer bilder   här...
Eftersom sola visade sej på sitt allra bästa vinterhumör så var det en väldigt vacker dag att resa över Fryksdalen.. det var vita vidder och lite till:)
När vi kom fram möttes vi av nästa sol, som oxå var på sitt allra bästa vinterhumör.. dvs Sussie... Man blir helt enkelt väldigt GLAD av att möta  henne..

Hon och hennes man Raymond, har gjort ett fantastiskt storjobb  med att få ett gammalt slitet stall till att bli ett underbart vackert hus, där de ska ha en massa roliga begivenheter framöver.. OM det får ni läsa i  Granne med Selma :)

Idag var det alltså Kafferepet som hägrade för vår del.. Jag har varit på två kafferep hos Sussie förut.. två somrar. Nu var det ett nytt koncept med med samma anda som förut..

 Här ses Sussie dona och greja lite strax innan alla kafferepsgästerna kom..   Ååh, vilket STALL det var.. jag var helt hänförd av allt... Ögonen gick runt.. så gjorde min kamera oxå:)..fast det här med att vara hänförd över något och samtidigt ta bra bilder..gick inte ihop den här gången heller!! Missade lite poängen ibland..men det får ni ta!! Några bilder ska jag visa, men spar en del till ett annat inlägg:) Här blir Sussie intervjuad...!!!

En bild på på vad man kan göra med en kaffekanna måste jag visa.. Kusin Annika och hennes man hade gjort den här LAMPAN av en gammal kaffekanna!! och som Sussie fick :) Vill ja määä ha...En bild som egentligen inte behöver några ord... och detta var bara en del av kakorna!! och till det en CHOKLADTÅRTA!!!som bara kan beskrivas med ett ord...GOOOOOOD....eller två ord.. mäktig: ) eller tre ord.. kaloririk..
En bild på mitt KAKBERG!!.. Nu spar jag resten av bilderna och en liten rolig sak som hände mej :)..
♥...Pia


Ps.. en sista bild och det får bli min SÖNDAGSBILD till fabriken..


En bild på Mia när vi kikade på KOTTEN som fanns där inne på toan:).. en rolig detalj som Sussie berättade om . Men kotten syns inte på bilden utan, istället syns en spegelram med massor av vackra och roliga ord.. om man skulle vilja fokusera på något annat än sin egen spegelbild:)...ds.


Pssss ett EXTRA tillägg .. DET GÅR TYDLIGEN INTE ATT KOMMENTERA HOS MEJ :)..SÄGER NÅGRA SOM ISTÄLLET GÖR KOMMENTARER PÅ FACEBOOK:).. TUR  ATT FACEBOOK FINNS DÅ..DS.

8 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Härligt med gammaldags kafferep ,får mig att minnas barndomen ,ha en fin söndag ,Nette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tycker du har tagit väldigt fina bilder, så roligt och få se lite från kafferepet som jag hört så mycket om. Vilka härliga lokaler, och vilka kakor! Det var ett riktigt kafferep. Lampan från Annika är jättefin, där hade hon tänkt till bra.
Kramar
AnnaMaria

Mitt Egnahem sa...

Sicket kalas!!! Måste snart ta vägen över skogen jag med. Och lampan var mitt i prick! Vilken förvandling av ett stall... Mvh från Mitt Egnahem

Kamomilla sa...

Vilket kafferep!

Mina Eviga påhitt sa...

Hejsan Pia!
Härligt kafferep du har varit på!
Jag skickade lite info om mina hjärtan på din mail, hoppas det kom fram.
Ha det gott
Kram
Eva

enannanhelena sa...

Vilket otroligt kafferep! Som en saga... bilderna OCH kakorna känns som om de vore hämtade direkt ifrån "Junibacken". Såg du om Madicken var där? :)
mvh helena

Majas skafferi sa...

Hej! det ser verkligen trevligt ut! luftigt och smakfullt och vilka goda kakor det såg ut att vara..

lampan som din kusin gjort var söt, (håller faktiskt själv på med en liknande..)
och ditt fågelbad, hur gulligt som helst! Kanske härmar dig till våren! ;)

Marie sa...

åhhh vilket trevligt kafferep du har varit på, å i Stavik med. Det är bara någon mil från mitt barndomshem......ha en fortsatt trevlig tisdag, kram