måndag 11 oktober 2010

En bildkavalkad..



..NU är bildbanken laddad igen och jag kan visar några!! av ALLA bilder som blev tagna  i
lördags. 
 Då jag var på en liten hantverksdag i Charlottenberg, i "krokodilhuset":)
 Lena  frågade för ett tag sedan om jag ville vara med och det ville jag förstås. Hon frågade även ca 20 stycken till,  med blandade hantverk och pyssel. Jag hade mitt hopkok  med mej och sålde lite smått & gott...det gick ihop så att säga!!
.Det första som mötte mej när jag kom upp på andra våningen i den stora salen med snedtak och vitmålat,  var denna synen..Mias bord med allt sitt hantverk..blev alldeles lyrisk av vad jag fick se..Gör bilden stor så ni riktigt kan se ALLT och VAD  som fanns på bordet..Hon är duktigt den kära Mia minsann...


Ååå ja just det vi hade ju krokodilerna i vår närhet  i  en stor, stor glasbur emellan allt..tre stycken som simmade sakta, sakta runt i vattnet...
Mitt lilla krypin bredvid Mias och bredvid tomtarna ! bord. Det var saom sagt snedtak i den stora vackra salen..slog i huvudet några gånger när jag glömde bort att taket var så nära.. Vi hade några små horn i pannan både Mia och jag :)


 Upptäckte nya saker hos grannen, Mia kan ju måla oxå..och som hon sen gjort vykort av.

 ..och alla smyckena som hon gör..ville ha alltihop. Men nu tror jag att jag bestämt mej för ett sådant...

 ..ja, eller om det får bli det här med glaspärlor.. Vi får se..ska bestämma mej ..snart!!
skåpet ville jag ha..även den där till vänter i bild bobinhållare eller vad det heter..den var riktigt shabby...en sån kan man ha i badrummet eller i sovrumet...oja.. så fin.

Snyggt halsband
 En liten glimt av "mitt"och som ni ser intet nytt...
..jo några nya saker förstås..som de här böckerna..



 ..en krokodilbild till, innan jag for hem..ser ni ? Många bilder tog jag och några blev bra, andra inte ..men så är det ibland när man har lite bråttom..

Summa summarum..Dagen var supertrevlig och i en otroligt fin lokal.. mycket väl värt ett besök  i huset om man skulle ha vägarna förbi..

Resturangen var jättefin och maten god..cafedelen lika så..bakelser, tårtor m.m.  så gôtt.....En mandelbiskvie blev det till fikat. Var inte in till alla ormarna eller de andra djuren.  Bara krokodilerna som var mitt i smeten så att man såg dem hela tiden.. Även vid matningen kl 13...då det serverades kycklinglår...Min lunch bestod av ..skinkstek ;)
På vägen hem stannade jag vid denna "höstglödande"  skog... vackert så jag bara blev tvungen att ta en bild.
♥...Pia

6 kommentarer:

EM sa...

Oj oj vad mycket fint! Där kunde man "handlat ihjäl sig"...
coolt med krockisar mitt i allting. Vilka fina lampor dom hade...
kram elsamarianne

Plupps krypin sa...

Så mycket fint. Bonus med krokodiler. Ha det gott. Yvonne

LantlivsAnette sa...

Men himmel Pia !! Wow vad mycket fint ni hade på era bord..vad ni är duktiga och kreativa !!
Jaa, tänk att det snart är advent !! Himmel vad mysigt..och jag fick riktig Julkänsla i kroppen nu, för det har snöat lite i natt !! Nisse kommer att bli lycklig då vi går ut, han älskar snö, då rullar han sig lääänge..
Kraaam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Oj så mycket fint, både hos dig och Mia. Dina nya böcker var jättefina, det var roligt och se borden. Och krokodilerna, tänk att det finns det i Ch-berg.
Kramar
AnnaMaria

Hanne sa...

Så moro å se alle dise fine bildene! Skulle gjerne ha vært der.
Ha en fin dag!
Klem Hanne

Nanna sa...

Åh det var ju tur att inte jag var där o blev fattig :D :D