torsdag 1 oktober 2009

Opps...återkommer med text ..

...jamen jag är ju makalös.....NU gjorde jag det igen...tryckte på fel knapp..skulle lägga in bilder bara..och skriva texten när jag kommer hem från barnvakteriet......och vad gör jag.. Jo tryckte fel knapp och allt publicerades..VAD TRÖTT JAG BLIR PÅ MEJ SJÄLV.....ÅTERKOMMER SNART..NÄR JAG BARNVAKTAT KLART... ......NU Ä JA HEMME IGEN:)...Ja vad var det nu jag skulle skriva tro???..

..Jo....så här hade jag tänkt mej att skriva...

**

Idag var det min lediga dag, brukar iofs ha den lediga dagen på tisdagar..men ett litet byte med en arbetskamrat så blev det idag istället..Gillar mest och bäst att ha den lediga dagen en torsdag eller en fredag..men ibland så får man inte som man vill..Det blev "bara" tisdagen kvar..och den fick jag ta....

**

Oj att man kan skriva såå många ord för allt detta lediga:)....

**

Jag skulle göra ALLT idag så som det kan bli ibland när allt hopar sej....dammtussarna krokar ihop i hörnen och gör långa girlanger istället..inte bra..nää dammsugarn fick en del att göra..MEN ..som den simultankapacitet som vi kvinnor sägs ha..så dammsög jag inte bara....

**

Näääj, jag plockade grejer som inte skulle ligga här eller där..utan på sin plats.... så flyttar jag en stor kruka till sin plats..men på vägen dit ... så hamnar den på tvättstugebänken istället för jag lade ju en hög tvätt som skulle i maskinen... men så kom jag på att jag höll på att bädda sängarna..och då fick tvättmaskinen vänta..för att i nästa sekund .. just det ja, dammtrasan låg visst där för jag var på väg att lägga på en duk på det bordet men innan så ...Äsch..ni vet hur det är ..ibland så önskar jag att man vore en man..för de gör ju bara en sak i taget:)...

**

Nu blev ALLT klart ändå..jag KUNDE göra allt på en gång....

..Pyssla HANN jag med...Ville göra lite höstfint utanför dörren...I min trädgård har inte lönnlöven ändrat färg än..men det hade de gjort i hos grannen ULLIS..knackade på och frågade om jag fick ta ett gäng..mmm så klart..fick liiite hjälp t.o.m av den lille killen i huset...J..

**

En dörrkrans av det enkla slaget blev det och jag "nöp" fast löven i en metallring jag köpte i den här butiken i det inlägget , på tredje bilden finns det tre metallringar..den mellanstora ringen har jag använt..mer tips på hur man använder den ringen finns här , här och här..bl.a..

Sen till problemet var den skulle hänga?? På ytterdörren till tvättstugan nää... väggen på altan..nää...
Ytterväggen ute vid entren..JA det fick bli där..tills löven vissnat eller lossnat..kan komma en vindpust eller två....Ser ni ljuslyktan ?..den köpte jag igår hos GRANNENS BOD... Supernöjd har letat efter en ny för den "gamla" har börjat ramla isär..står ute året om och nu hade den gjort sitt..
..... men som vanligt så sprang jag runt över allt med lyktan ..var skulle den passa bäst..ute på Altanen ?..nää inte där ..jo det var inte helt fel..men ..passade ändå bäst där jag hade tänkt att den skulle få lysa upp lite vid ingången nu när mörkret faller..DEN är inte svart som det faktiskt ser ut på bilden....ROSTIG..är vad den är..perfekt hos mej....
**
Höll på att glömma...jag har kokat en stor gryta KÅLSOPPA oxå idag..dâ ä ju Mârten här hos oss denna helgen...
♥..Pia
Ps..det var så att ...jag HADE faktiskt klumpedumpat mej med inlägget...och klickat på fel knapp så inlägget publicerades..Jag skulle nämligen skynda mej ..så jag la in några bilder och tänkte som så..när jag kommer hem om några timmar kan jag käckt och lätt skriva en text..allt är ju sparat och ingen ser inlägget..OCH vad gör jag..?? jo trycker alltså på fel knapp..aaaaaaaaaaaaa... nu har jag rättat till det för mej och ska seeeee noga vad jag gör nästa gång vid nytt inlägg....ds.

11 kommentarer:

Anna sa...

Du ä ju bara för gooo!!!!!!!!!!!!!!Kram Anna ♥

Pillargontanten sa...

Jättefin krans, du kan så mycket :O)
Ha det gott!

Kamomilla sa...

Nå men hur gick det nu så? *ler*

Men fin är kransen, tack för att du visar den. Det är inspirerande!

Åsa´s Blåbär och Mjölk sa...

Hihi du är för go! Så där kan det bli ibland. :)
Men vilken vacker höst krans! Tack för det tippset. Har aldrig tänkt på att göra krans av höstlöven. Jag viker bara rosor utav löven. Men detta måsta jag försöka mig på. Vad fin kransen blev där på väggen vid ytterdörren. Och din lykta är riktigt snygg!!!

Passar på att önska dig en mysig helg! Kram / Åsa.

Tess på Tilda och Mamma sa...

Fina kransar, låter lite som mig med datorn.
Kram Tesan

Birgitta sa...

Ja så kan det gå. Men det blev ju bra i slutändan ändå. Kransen var fin på väggen och lyktan också.
Kram Birgitta

hemma hos lilla mej sa...

Du är ju bara för ggggooooooo!Vilka fina kransar .Vad läckert med alla härliga färger,Ha en skön kväll och en underbar och mysig fredag~kramizar ~~~~RITA~~~~

Anki sa...

Hihi, det där låter precis som mig du!!
På pricken!
Men det var en fin krans du fått till, hoppas det inte blåser nu bara!

Kramis Anki

AkH sa...

Vilken fin krans du gjort, hann med detta och allt annat. Ha en skön helg!
Anna-karin
livetharochnu-akh

Lisbet sa...

Hej!
Jag tror inte att jag varit inne hos dig förr. Du får väldigt gärna lämna en länk på www.minbloggrunda.blogspot.com. Det är många varje dag som tittar in för de letar någon.

Vilken underbar blogg du har. Jag blir helt betagen.


Hoppas du inte tar illa vid dig nu men jag tänkte visa dig vår (articsisters) nya stämpelkatalog. Du behöver inte titta om du tycker att jag är fräck som visar upp den här. Den finns på; www.safirsilk.se.

Ha en underbar dag

Sjabbig men chic sa...

Hej, Pia! Tack snälla gulliga för din kommentar hos mig. Det var jätteroligt att läsa den. Och kul att hitta till din blogg.
Känner igen det där med att göra allt samtidigt...
Och vilken fin dörrkrans!

Ha en fin fortsättning på fredagskvällen

Kram Lisa