onsdag 30 september 2009

En snurr..en krok...en böj..en..krummelur..

...kalla det vad som helst...finns lite att välja på...som namn på mitt lilla pyssel.......Idag börjar jag lite senare..och äter alltså frukosten hemma. Själv och alldeles ensam. Annars på jobbet är bordet befolkat vid frukostdax. Hemma tänder jag ljus, trevligt och mysigt. ** Under en bloggrunda för några dar sedan så såg jag ett litet pysseltips..Hos NYGIFTA FRU KONRADSSON...såg på några av hennes bilder att hon hade några ljuslyktor på bordet med nåt snurr på toppen!!..Nyfiken som man är ..förstorade jag bilden och såg hur hon gjort med lyktorna.
..Ståltråd eller en bit elefanttråd som jag tagit och sen letade jag febrilt efter glasburkar i passade storlek..men det hade "någon" förbrukat!!..Läs..JAG:)..fann en liten en och en större barnmatsburk..det var allt..snopet..men man tager vad man haver..eller HUR..allt för pysslets skull...
På bordet just nu står då alltså dessa "burkar".... en något för liten till att stoppa i ett värmeljus..men ??..något annat kanske hamnar där i så småningom. Mer på brickan ....Jo, det som jag nu använder till mycket just nu ....RÅSOCKER..MYCKET GODARE ÄN DET VITA:)
Oj..nu hoppade visst klockan till ..jag ska vara på jobbet..om opppssss 10 minuter..Heeeeeeeeeeeeeej...
♥..Pia

10 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Ojj hoppas du inte kom försent!

Så söta ljuslyktor du gjort. Det enkla är ofta det vackra :)

Kram Viveka

hemma hos lilla mej sa...

Vad söta ljuslyktor du har gjort.Det enkla är oftas det finaste.Ha en mysig dag kramizar ~~~~RITA~~~~.

Kallholmen sa...

Frukost! Dagens bästa mål eller hur?
Lungt och skönt ingen stress eller hur var det nu igen:)
Kram Malin

Majas skafferi sa...

Hej! Vilka mysiga ljuslyktor,tack för tipset! Ska försöka få tid att pyssla och även baka skorpor nån dag! ha det bra!

hemtrevnad marie sa...

Hihi, ja fast jag var inte upphovskvinnan bakom dessa ljuslyktor, jag fick dem av goa vänninan T, som köpt dem på en loppis!!
Jättefina blev dina iallafall!!
kram på dig!!

Geta sa...

Du hann ju i tid! Fina lyktor. Tänk vad lite det behövs, man ska bara komma på det!
Kram.

Birgitta sa...

Du kommer ju på nya saker hela tiden. Kul.
Kram Birgitta

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej igen!

Duken har jag gjort själv. Eller egentligen har jag sytt den som en postsäck. Då kan jag hänga den över en fåtölj eller liknande om jag vill.

Idag skiner solen här men det är ändå kallt.Ska fortsätta med målningen åt sonen.

Kram Viveka

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag gillar också råsocker, inbillar mig att det är nyttigare. Fick dammsugaren fart på dig.. man kan dammsuga jättefort, och så hinner man liite pyssel. Jag ska gå ut på promenad nu, sen ska jag fålla ett draperi, har köpt vit sammet.
Ha det gott Pia
Goa kramen
AnnaMaria

Annika sa...

Uuuuuuu..... känner att dä lokter fis ända hit.... töcker ITTE om kôlsôppe.... o nön mârten blir dä häller itte.... skulle ha jobbe män blir settandes mä foten högt hele hälga..... ha fått nye tabletter o ska röntges.... kan itte gå på mârten när jä ä hemme sjuk..... ha dä gôtt å hej på mârten.... Annika