torsdag 4 november 2010

Kommer ni ihåg ..

..mitt lilla bakluckeloppisfynd från  i maj? Nää, det kanske ni inte gör... faktum är att jag hade nästan glömt bort det själv..tills det plötsligt dök upp i mitt minne idag, att.. jo, men visst jag skulle ju måla en liten sak innan  marknaderna!!  Men VAR nånstans  lade jag den saken då??

Så det blev till att leta både i skåp och i minnet.. och flera timmar senare kom jag på var:).. i en låda där jag naturligtvis hade letat förut.

Nu ikväll har jag dragit fram lite svart färg och en liten pensel..för den får bli svart..tror jag:) min lilla, 13cm höga julgransfot :)
♥...Pia
Ps.. och här kan du läsa mer om bakluckefynden i maj ds.

6 kommentarer:

elsamarianne sa...

Å, en sån där söt liten retro julgransfot till adventsgran, visst? Blir jättefin svart.
Har sagt varje år att jag ska ha en sån, men har inte hittat nån fot. Får leta lite extra på loppisarna i år kanske. Men jag misstänker att granen får en ny stjärna, katta-skrället. Han ligger illa till nu, för han har ätit på mina fina låtsas-orkidéer.
Elände-katt. Grrr.
kram elsamarianne

Pillargontanten sa...

Va gullig den var!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken gullig liten fot, ska du ha en liten gran på ditt bord kanske. Det kommer bli fint, du gör det mysigt för dina marknadsbesökare.
Önskar dig en lugn fin allhelgona
Kramar
AnnaMaria

Mycket annat & lite betong sa...

Säkert blir den snygg i svart! Vad kul att stå på julmarknad. Idag började en julmarknad i närheten av oss. Lite tidigt kanske.

Trevlig kväll!
Agneta

Skogsfrun... sa...

men vilken fin! Ser ut som tändstickor till fötter :D

Ha en fin lördag!
Kram pernilla

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Ja nu gäller det att leta i alla gömmor efter julsakerna.
Kram Anette