tisdag 2 november 2010

I väntan på att...

 "något" ska hända på pysselfronten  så måste jag hitta på något slags tidsfördriv:)

För det är mest hockey eller något tv program som jag inte orkar se på för att det handlar mest om att förnedra  varann eller bara allmänt pinsamt!!..

OCH   så jag tror bestämt att jag  har drabbats av någon slags ide´torka  alternativt pysselkoma:) när det gäller julmarknaderna.

Det håller på att dra ihop sej till dessa marknader och för första gången på väldigt länge så har jag INTE gjort ett endaste  dugg..Som tur är finns det lite "gammal skåpmat" .. och så vet jag att det finns två stycken kompanjoner som pysslar nåt alldeles kollosalt.. virkar & knåpar.. stjärnor, armband och en massa smycken.. plus en hel del till.

Baka saffransskorpor ska vi göra allihop , samt godis..så visst blir det ett fullt bord, ja till och med två bord.. ett gammalt slagbord har vi som extra bord :)


Så vad gör jag  medan jag väntar? Jo, städar lite här på sidan... kan behövas höststäda där med..  och så vill jag finna en ny mall som passar mej. Det finns väldigt många varianter upptäckte jag!! Har en uppfattning om hur jag vill att det ska se ut här i min blogg..men att  få till det som jag vill ha det var inte så lätt. Får pröva mej fram  ett tag och testa lite olika färger, mallar osv..

Den här lilla receptboken gjorde jag till julmarknaden för två år sedan..den och ett antal böcker till med lite olika dekorationer och papper.

Nu har jag inte fått tag i  fler basböcker  som jag kan  dekorera..tyvärr..letar och letar..

Är det någon som vet var jag  kan finna liknande dessa basböcker, så blir jag väldigt glad om jag får tips om det.

Storleken på böckerna är oftast 15 *15 cm..men går lika bra med mindre eller större.
♥...Pia

6 kommentarer:

elsamarianne sa...

Har hamnat i nån slags handlingförlamning. Just nu har jag projekt mangling som väntar. En massa som ska stänkas och så småningom manglas. Man kan inte stänka förrän man vet att man hinner fortsätta. Vill inte riskera att man glömmer och allt möglar... eländes elände. Det är ju så fint med nymanglade linnehanddukar, servetter,dukar och annat smått o gott. Just nu är det ett helt berg som väntar... puh
kram elsamarianne

Pillargontanten sa...

Åh, jag har en hel kasse torkade trattkantareller, kan det va nåt till din julmarknad?
Små söta borkar med ettikett fyllda med torkade trattisar?

LantlivsAnette sa...

Jaaa, tänk att det snart blir Julmarknader, såå roligt, jag längtar till Advent..men vi har inget Julväder här hos oss, det spöregnar idag..och jag ska åka iväg o trimma lilla Nisse idag, det blir en rolig dag för min dotter och två av mina kompisar ska följa med, så det blir en hel dag med shopping o fika i Piteå idag..
Kraaam Anette

Fågel Blå sa...

Hejsan!
Åh så m ysigt med julmarknader!!!!
J love it!!!!!
Vilken fin receptbok
En sådan vill jag ha!!!!
Fniss!
ha en fin dag!
Kram Kathrine

Kamomilla sa...

Hinner bara säga hej, tjuvblogggar under lektionen... ;)

Minkamera sa...

Här finns det lite basböcker: http://www.cchobby.se/kinabocker-och-block/