lördag 27 augusti 2011

Höstliga färger..ljusfat på ...

..fot blev dagens inlägg :)  

Innan regnet kom för en stund sen, hann jag plocka in lite blommor... En stor  & en liten bukett KRASSE i alla höstens färger.. det riktigt sprakar om blommorna nu.

Självklart kunde jag inte låta bli att ta lite bilder..
...några av krasseblommorna hamnade i ett litet saltkar...
Jag är ingen färgstark människa..gillar mest de där vita..svarta..gråa färgerna..och lite rött går an.... men när hösten kommer så är dessa färger väldigt ok. 

På blommor och lite i inredningen..dock ej på mina kläder:)
...och vackra...

....bilderna talar nog för sej själva skulle jag tro! Har ni nån gång tittat inuti en krasseblomma? Inte?.. tycker jag att ni ska göra..:)

..ljusfatet är loppisfyndade prylar som kommit fram ur gömmorna här hemma:)


En vitmålad gammal träljusstake med handtag, som jag målade en gång  för längesen och skulle ha som ljusstake till blockljus..

 ....idag limmade jag fast ett slitet nysilverfat uppepå.. och vips... ett nytt ljusfat!

En  höstkänsla som smyger fram mer och mer.. visserligen väldigt varmt ute.. men mörkret på kvällarna gör att nu får man elda på ljusstumparna igen:)  Ha de gôtt ...

[♥] [♥] [♥]...Pia

7 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Gult, orange är inte heller färger som tilltalar mig men som liksom hör hösten till och lyser upp. Här har åskat i omgångar och varit riktigt mörkt och då är det mysigt att tända ljusen och känna hösten nalkas. Ha nu en fortsatt skön helg!
Kram Pia

Anita sa...

Uh... va vakkre bilder <3

Marita sa...

Krassen är helt underbar! Egentligen inte alls mina favoritfärger...men nu när man börjar få lite höskänningar och när det inte är så mycket annat som vill blomma är de verkligen härliga!!
Kram, Marita

Kamomilla sa...

Jättemysigt är det med ljus och de brutna höstiga tonerna. Vi är lyckligt lottade som har olika årstider!

Anonym sa...

Härliga bilder och vilken vacker ljusstake;) tänk hur bra två saker kan passa ihop...

Önskar dig en ljuvlig söndag

Lev Vackert sa...

Lev Vackert Butiken (www.levvackert.blogspot.com) kommer varje adventshelg i dec anordna stor julmarknad, nu söker vi hantverkare som vill sälja sina alster, boka en helg, några dagar maila vitromantik@gmail.com Det kommer bli en magisk jul hos oss! Missa ej! Det finns en stor camping och ett stort vandrar hem 100 meter från huset så bra övernattningsmöjligheter finns!! KRAM Petra Eriksson o Ingela Broling

Magdalena sa...

så vacker bilder, riktig så fin høststemning!
klem og fin ny uke...