torsdag 21 april 2011

Så var den här SKÄRTORSDAGEN.. snart förbi..

En strålande solig och varm dag. Blir vädret så här i påsk.. ja då ska inte jag klaga i varje fall:)

Ledig dag och den tillbringade jag alltså ute på landet .. har skrivit några spaltmetrar om den här gården nu. Men  det får ni "stå" ut med:)  För maken till butik på landet får ni leta efter.. Nu tog jag kameran med mej ..och tog, för alldel en hel del bilder ..tyckte jag. Men missade några gobitar här & där.. trots allt! Mina bilder går att förstora....
Åkte upp till   Mia på Hem T gården i förmiddags.. hade med mej lite ägg i olika material, som jag skulle få sälja hos henne. Lite annat pyssel var oxå nedstoppat förstås..

Miljön jag "fick" förmånen" att vara i, ser ni på bilderna...En jäääääättestor loge..högt i tak och med olika rum runtomkring med allehanda interiörer till salu i.. 


Alla dessa vackra gamla möbler och saker..det går knappt att beskriva..det ska nog ses!
Kunde INTE visa ALLA bilderna som jag tog..men några :)

Här har jag klivit upp på en estrad.. vad det heter på bondspråk ..kommer jag inte på:)..Här ser man lite  av miljön med  de olika rummen inramade av gamla fönster... Ett rum i rummet..där inne kan man sitta och ta en fika...Ett loppisrum fanns oxå:) Mia själv huserade inne i BUTIKEN f.d ladugården:) som ligger vägg i vägg med lon.


Mitt emot där jag hade mina bord, kunde man plantera sin egen blomgrupp/kruka med vårblommor bl.a.. massor av vackra krukor..zink..lera..patinerade osv....

 Mina påsksaker bestod inte bara av mitt eget pyssel.. här hänger tre vackra hjärtan av min granne Ulla...

Glömde att ta bilder på mina saker..blev väl lite för betagen i bondmiljön :).. Men en bild på betongägg som jag sålde, fick jag med i kameran iallafall..


 ...och andra ägg i olika skepnader...(några små skrivböcker ) och mera..

..ägg,  klädda i linnetyger..målade eller gipsade m.m . Alla dekorerade på olika sätt....

En härliginspirerande &  kul dag hade jag hos Mia på Hem T gårn.. och något mer av denna dagen kommer det bli..i form av ? Jaa, det är under planering:)..

Nu hoppas jag att vädret håller i sej.. och att vi får en härlig påskhelg med nära & kära...  go mat och lagomt med godis:)

Glad Påsk på er..
♥- hälsningar ...Påskkärringa.

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tycker du tagit så bra bilder så för en kort stund var jag där! Ska allt åka dit lite längre fram iår, vi handlar ju ofta i Ch-berg på sommaren.
Glad Påsk
Kramar
AnnaMaria

Skogslyckan sa...

Önskar dig och din familj en underbart skön påskhelg!
Kram Pia

LantlivsAnette sa...

Men himmel vilket underbart ställe..åhh vad jag skulle vilja åka dit alltså..
Och dina saker..ohh så fina, vad du är duktig på att hitta på och göra fina grejer !! Ha nu en fin Påsk vännen
Kraaam Anette

Rummet för välbefinnande sa...

GLA PÅSK!!!! :)
Gissa om jag längtar efter att åka till Maria jag också. Det var alldeles för längesedan jag var där nu.
Kram Mia

VACKRA hem och interiör sa...

Åhh, vilka härligt berusande bilder du visar... Ha en superfin påsk du också... Har nyss avslutat kvällen med ett glas kallt vitt vin med gammal kompis från Stockholm...
Kram
Pia