torsdag 21 april 2011

Inga bilder nu heller...men ...

..det kommer har jag tänkt mej.. Idag har jag en ledig dag..en semesterdag blev det till slut! Den tänker jag tillbringa här..En trevligare plats för inredning och pysseltokar..får man kanske leta efter:) Jag pysslar och "trasslar" med mina pappersbitar, garn, stämplar, målarfärg och massor massor massor av attiraljer..man kan ju alltid  fråga min "karl" om det!!! jaja men ibland så blir det för mycket av dessa massor av  lådor och askar..de färdiga sakerna får helt enkelt förpassas nån annanstans.. Då blir det nån marknad där..och nån marknad här..nåt loppis där eller nån liten butik ..idag blir det en blandning av allt det där kan man säga.. hos Mia på Hem T Gårn får jag hussera på hennes loge..eller som di säger däröppe i Kortlanna..LOOON..:). Nu är allt inpackat i bilen och hunden ska bli rastad.. sen får det bli Kortlanda /Charlottenberg/Eda  och KAMERAN tar jag med mej..tänkte ta "lite" bilder:).. ha en skön och härlig SKÄRTORSDAG.. vi ses i kväll...OM nu kvasten håller ända hem vill säga.

♥...Pia 

5 kommentarer:

Patricia sa...

Ha ha .. blir full i skratt, minns hur det var när jag hade en period då jag gjorde en massa smycken och hade pärlor o tråd o pinaler ööööverallt .. ha ha. Men nu har jag tappat lusten så nu ligger det i en låda i garderoben o väntar på nästa infall .. =)

Önskar dig en härlig dag och att kvasten håller .. ; )

Kram Patricia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Roligt och åka till HemTgårn, ska bli roligt och se om du fotar lite.
Önskar dig en riktigt
Glad Påsk, vi ses på Blåkulla
Kramar
AnnaMaria

elsamarianne sa...

Full fart ser jag. Glöm inte att vila lite, så att du inte somnar och ramlar av kvasten. Då vet man inte var man hamnar...
Glad Påsk
elsamarianne

Kamomilla sa...

Glad påsk!

Pillargontanten sa...

Hoppas det gått bra för dig :)