måndag 25 april 2011

Hoppsan.. Söndagsbilden kommer på en annan dag:)

Men bilderna är iallfall från söndagen och var  tänkt att de skulle varit inne för FABRIKENS räkning igår!!...Guuuud, vilken PÅSKHELG vi haft och fortfarande HAR :)  Då blir det inte till att sitta inne vid datorn precis..
Min rugguggla till hund (ska trimmas snart!) Ligger för det mesta ute i vår trädgård..LIGGER still förutom då hon måste jaga eller skälla på någon! Hon fick ett ilsket grönt tuggben  i  "påskbrevet" som var sisådär att tugga på.. Vill mycket hellre ha hundgodis som går att äta upp, den tjocksmockan! Men se nu så är det slut på påskegodisätande för både hund & matte:)

Den här och nästa bild , talar för sej själv....


Sista bilden är en nygjord TRASKRONA..de gamla från förra året har jag inte letat fram än så nu blev det en TRASKRONA I LINNETRASOR:)  En loppistygbit i halvlinne, för en femma,  fick mej att SE en traskrona i linnetrasor. Inte så tokigt om jag får säga det själv ;)
Nästa inlägg blir ett inlägg med BARA ägg..!!
Nu njuter vi av den härliga påsken en liten stund till så syns vi en annan dag:)
♥...Pia

3 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhh vad ni har det mysigt..och lilla Selma dr hon ligger o mojjar sig med sitt ben..hon är precis som Nisse, skäller åt allt som rör sig på gatan, ibland blir man lite less..men dom vill väl varna alla...fniss..
Sååå fin traskrona du gjort i linnetyg, snyggaste som jag har sett !!
Ha en fin dag
Kraaam Anette
P.s Tack för Grattis hälsningarna, det blir fika idag också, men sen är det stopp för ett tag...

elsamarianne sa...

Världens härligaste väder och den där kvällskänslan av sol på kind. När man känner sig så där lagom mosig..;-) på kvällen efter en dag utomhus.
Sötnosen där, med sitt gröna ben... och underbara vårbilder.
kram elsamarianne

Kamomilla sa...

Vi har en rugguggla här med, som snart ska trimmas...
Vi hade problem med missfärgad päls i höstas, men det minskar med fart nu, sen vi bytte diet. Vi har övergått till BARF. Svante äter bara rått kött, (höna, fisk, nöt, gris osv)och lite grönsaker och inget torrfoder alls mera.