måndag 17 januari 2011

Andra veckan och ...

...jag har "landat i "jobbet efter den långa julledigheten... tror jag!  Man vänjer sej fort med andra vanor minsann. Vänder på dygnet och blir lat.. äter gott..mycket gott, osv...

Men vid nyår så "vände " åtminstone latheten  och det tack vare Sussie, Granne med Selma som ville få igång sej själv, antar jag  och samtidigt inspirera andra till att vilja gå ut  och GÅ..Jag nappade på det.. alltså den ide´n som hon hade, som var att använda stegmätare..

DEN ideén sprack för min del.. bara krångel med stegmätare och flera sådana oxå!!!.. så jag struntade i det och gick ..på tid istället.. Det gick lika bra..kan jag säga.. Sussie skulle gå till Rättvik ..i från Sunne och ..

JAG valde att gå till HENNE:).. Jag kollade på Hitta.se :)  och från min gata  och till Sussie är det 63,6 km.  Nu har jag visst redan  passerat Sunne!!.. ingen aning var jag är men 8,5 mil har jag gått nu.. bra va:)..

 Med tanke på att jag ska till Sunne och till Sussie på Kafferep den 12 feb. så gör det inget om jag fortsätter å ränner efter vägarna .. för jag har varit på kafferep  (ta en liten titt in här) hos henne förut...och kakor dâ kan hon baka.. :) 7 sorter och tårta som  det serveras  kaffe  till i  speciell vald kaffekopp... Aha.. gissa om jag väntar på den dagen:)

Bilderna har jag lånat från Granne med Selmas blogg.. Men visst blir man frestad av det där vaniljhjärtat...

♥...Pia 
Ps.. i morgon på min lediga dag undrar om jag inte ska ta och baka något??.. Det var ett tag sedan som jag gjorde inlägg i bakbloggen!!  Skorpor med chili &  mörk choklad..eller med mjölkchoklad. Får fundera på vilket...ds.

4 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Du går och går du, här kan jag knappt röra mig, is överallt....
Men i Arvika har ni väl bara gator ;)

Geta sa...

Jag går och går jag också.Himla duktiga vi är :)
Pillargontanten kan ju göra ett studiebesök på vår gård och kolla hur bar den är :))
Baka nåt gott i morron nu!
Kram.

Skogslyckan sa...

Visst är det härligt att promenera. Tyvärr har jag inte kunnat gå så mycket nu pga halkan, men sitter på min charmlösa motionscykel och hejar på handbollskillarna istället!
Kram Pia

spetsar och änglar sa...

Visst är det roligt att promenera ,bara man kommer sig igång :-D

Underbara bilder.
Sugen på ett gott fika blir man också.
Ha en fin fortsättning på veckan!
/Heléne