lördag 15 januari 2011

Tebaxs....


...Ja, nu e´ jag på trån igen:) Inte har jag varit borta från bloggen såååå värst länge .. men OJ så mycket som händer och sker !! Om man skulle kika in till alla  för att kolla allt, skulle det ta flera timmar. Får nog nöja mej med några  stycken då & då... ..


OCH vad håller jag på med då annars ?.. Går och går.. tror att jag har varit  ända till Sunne hos Sussie nu och vänt hemåt igen... Det är inte särskilt ansträngande.. bara skönt att få röra på sej. Det är bästa är att det är inte så kallt.. runt 4-7 grader, visserligen snöar det  för jämnan men strunt samma.

Vi brukar köra lite olika utmaningar och dylikt på vårt jobb. Nu  startade vi för denna terminen igen med det som vi hade förra våren. Vid minst tre tillfällen i veckan ska vi ha motionerat  och minimum 30 minuter. Alla som är med lägger en vald summa (100:- ) som sedan omförandlade till olika vinster ..ALLA vinner (förstås:) en varsin gång. Det fungerar som en morot för oss  för att vi ska komma igång med att röra på oss, vilket är jättebra. I slutet av terminen blir det  fest och några roliga aktiviteter..

Jag har "hoppat på" detta såklart:) Hade sedan tidigare "hoppat på" Sussies  ( Granne med Selma ) utmaning ... NU blir det två flugor i en smäll.. ..bara bra.


Varför alla dessa smyckesbilder kanske någon undrar??


Strax före julen fick jag  ett presentkort  på några tusen från kommunen.. Har alltså jobbat i 25 år!! Bestämde mej för att jag ville ha smycken ..silversmycken  och försöker nu bestämma mej för VAD??.. Har kommit så pass långt att jag vet...att  det blir något av ATTLING..eller möjligtvis  Sandbergs..

Attling ligger som stark etta.. Men oj sååå mycket att välja mellan??.. här är bara ett axplock...
Det här var NÅGRA av alla vackra smycken från Attling.. kika in på hemsidan  deras och kolla in alla andra smycken.. eller  kika in på Sandbergs hemsida  ...finns en hel del där med att välja på..Bl.a  så gillade jag det här  ATTLINGsmycket  ME, MYSELF & I... ett riktigt egosmycke..:)  Men som sagt ..jag har INTE bestämt mej än!!
Trevlig helg..

♥...Pia

4 kommentarer:

elsamarianne sa...

Ja det händer verkligen massor hos de andra blogg-vännerna. Här trampar man omkring i samma gamla spår och snön den fortsätter att försöka begrava oss här hemma. Bara nån mil längre bort så har de bara nån dm, här har vi slutat mäta efter 1.10---Ett tak kvar att oroa sig för, ett som är på en ekonomibyggnad och omöjlig att komma till och skotta... bara hålla tummarna alltså.
Nu fattas bara en influensa på detta...
kram elsamarianne

Nette Cecilia sa...

Så många smycken ,Attling är nog en stor favorit hon gör vackra saker,grattis till 25 år på samma ställe ,du i år är det 25 år sedan jag började med min butik ,vi är tydligen lika uthålliga,det är 200 inläggsvernissage hos mig i kväll ,kram Nette

Kamomilla sa...

Vad roligt med smycke! Men svårt svårt att välja..

Mina Eviga påhitt sa...

Grattis till dina 25 år i kommunen!25 år är inte dåligt, när jag nu sitter och tänker efter så har jag jobbat i 20 år på Hammarö!

Ja det där med smycken är inte lätt. Jag är själv väldigt förtjust i Eva Attlings, de passar både till vardags och till fest. Du kan väl lägga upp en bild på vilket smycke du väljer.
Ha en härlig söndag!
Eva