fredag 10 december 2010

Blommor i massor..

..och äntligen fredag igen. Jag har inget annat att visa än dessa  julgrupper som jag gjorde igår, så då får det väl bli det då..


Tredje inlägget om bara blommor..:) OCH först ut  i den här omgången blir den "gruppen" med  lilla grå tomten som sitter i en gammal bucklig zinkhink.. Hinken brukar jag annars  ha till nån sommarblomma som oftast brukar bli bortglämd så där framåt sensommaren  med en stackars halvdränkt blomma i !! Men nu får den alltså agera som  julkruka...med tre blommor i och ett litet pynt.. ett extra pynt hamnade i hinken när jag kom hem.. ett zinkhjärta!
En höstglöd??,  en murgröna med ståltråd och en blomma som jag inte vet vad den heter..


Nästa i raden  är JULROSEN i det gamla nysilverfatet.

En vit  enkel  kruka med tre suckulenter och en murgröna.. pyntet blev två värmeljushållare.. som jag förmodligen aldrig vågar tända något ljus i..nysilverfat och så var den tredje julgruppen klar...Den fjärde blev ett  glasfat, med en ljuskopp i glas som pynt... tre vita hyacinter och en murgröna och lite grönmossa.

Inte så att alla fyra julgrupperna ska stå på spegelbyrån....nää bara visar alla på en och samma gång:)....

Det här vackra smycket kom på posten idag..till mej:).. Det är JOLIN som gjort smycket och detta fick jag som tack för en tävling som jag hjälpte henne med  lite tidigare i höst..

Hjälpte och hjälpte..tyckte nog att jag mest krånglade till det.:).. men Tusen tusen tack JOLIN för det söta smycket ...änglar ..det gillar jag ..och visst finns  änglar.. det är jag säker på.... 

Trevlig helg....önskar jag...

♥...Pia
Ps..och vilket blir det på tv ikväll?.. NOBELFESTEN vs IDOL...ds.

6 kommentarer:

Anki sa...

Tjenis!
Det är klart jag väntar...jag vet precis hur det är med datastrulandet, jag är livrädd att det ska braka ihop igen, hihi...det gör det ju inte så lätt men ändå...tror jag iaf!

Krasen har jag bara torkat äppelskivor till, sen var det bara att sätta dom på en ståltråd...skitenkelt...det värsta var att vänta på att dom skulle torka, det tog fleeeera dar! Fatet har jag köpt på Tradera för ett tag sen, men det har blivit dyrt tycker jag!

Nä dags för kvällspromenaden!
Ha en bra kväll på dig!

Kraaam!

elsamarianne sa...

Idol, blir det. Nobel har det varit hela dagen..
Så jättefina och lagom dina grupper är. Dom kan du ha kvar länge...
kram elsamarianne

Anki sa...

Haha, ja inte jäklar kan jag stava heller?!...Å du, gillar dina blommor i massor...massor!!

Kram igen!

Jolin sa...

Å, vad glad jag blev över att du gillade halsbandet!!!
Dina julgrupper är jättefina, själv har jag absolut inga gröna fingrar, inte ens fingertopparna är gröna :-(
Det mesta jag stöter i faller ihop o dör, haha!
Men tur är att det finns väldigt mycket fina (oäkta) blommor nuförtiden som räddar såna som mig, hihi!

Föresten- det slog mig häromdan att jag är rätt säker på att jag har vikarierat på ditt barnbarns dagis :-D


Kram Jolin

Inspiration i vitt sa...

Hej goa Pia, du är en mästare att få till det fint omkring dig. Jätte fina grupper att njuta av i juletider. Det är alltid så fint att sätta lite ljus i sina grupper, precis så som du har gjort.

Tyvärr Pia har jag inga strutar mer har gjort flera hundra och orkar inte göra en endaste till. kanske fram över att jag gör lite vårstrutar. Kram på dig/Ingela.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det blev både och, jag hoppade mellan kanalerna. Så fina blomgrupper du har gjort, nu har du fint i hela huset med blommor. Smycket du fick är jättevackert, så fin du blir i det till jul.
Ha en mysig helg
Kramar
AnnaMaria