måndag 4 oktober 2010

Bjud på en go´ bulle idag...

 Tja varför inte! Nybakade bullar är något som nog de flesta gillar.
Och idag när det är KANELBULLENS DAG är det säkert många som ätit just nybakade bullar. Men inte jag, för dels så  har nyss kommit på vilken dag det är och dels så har jag ingen jäst hemma :)
Det blir till att njuta av bilden med bullar på, istället. En bild som jag tog av bullbaket, nån dag för något år  sedan.
Sitter och rensar i bildröran i min dator. Har nämligen nåt förskräckligt med bilder. Behöver inte spara på ALLA..
Det viktigaste är dock de med nära & kära samt vackra bilder på miljöer...m.m..men bullbak!!..Nja det räcker med enstaka bilder på det tror jag...

Har ni ätit nån KANELBULLE idag då? Kanske t.o.m bakat ett gäng?
Tror jag tar en långpromenad istället. 
♥...Pia
Ps. Recept på kanelbullar finns det många av, men ett kan du få här  och  här  och ett  litet till här....ds.

Psps..Uppdatering. Bäst jag rättar till det med en gång.. kanelbullebilden är inte alls min kanelbullebild...såg inte förrän efteråt att jag mixtrat med fel bild..  min bullebild tog inte blogger in..så OM någon känner igen sina bullar..så ber jag om ursäkt  att jag förväxlade den.Uppdatering nr 2... Nu godtog blogger bilden min och njaaaaa..inte var bullarna särskilt lika..men KANELBULLAR :).ds.

7 kommentarer:

elsamarianne sa...

Sitter också och pysslar med bilder. Men det är blogspot som inte vill ta in bilderna som jag vill. Det går lååångsamt.
Inga kanelbullar idag. Ingen jäst hemma och alldeles för långt till affären. Vi tar den dan imorgon, typ retroaktivt. Då köper jag bullar helt enkelt.
kram elsamarianne

Hulda sa...

Dette så virkelig deilig ut! Herlige kanelboller, fikk veldig lyst på. :)

Drullputta sa...

Inga bullar för mig idag men jag blev super sugen nu!!
Kram

Pillargontanten sa...

Mina bullar är det inte....
Har inte fått nån på hela dagen, och ska väl inte ha nån heller, en valnöt med smär och kanel inrullat i en ostskiva duger lika gott :O)

VACKRA hem och interiör sa...

Åhh, bullarna såg verkligen goda ut... Har missat att det är kanelbullens dag, men väl ätit ett stort fett wienerbröd!!!
Kram
Pia

Kamomilla sa...

Ingen bulle här- passar inte kolhydratsfria dieten... ;)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag åt inte heller någon bulle. Vi skulle köpa på jobbet men det var slut på Ica! Verkar som många gillar kanelbullar. Men blev bjudna på en supergod äppelkaka av en kollega. Det var vinnar-receptet från Allt om mat tävling, kan rekommendera det receptet om du har tidningen.
Kramar
AnnaMaria