torsdag 2 september 2010

Får det lov att vara en...


..eller TVÅ KUDDAR??..

Om det skulle var så att det passar med "nån" kudde..*  finns dessa och lite annat på HÖSTMARKNADEN i BRUNSKOG nu till helgen  4- 5 sep. Där står vi..Agneta, Sara, Lena och jag, inne i GAMLA PAPPERSBRUKET... ett jättefint gammalt hus. Vi är förstås inte ensamma där inne..eller på övriga SKUTBOUDDEN.

Vet inte om jag läste  rätt..men cirka 100 utställare tror jag det är.. med olika hantverk, pyssel, grönsaker  frukter..mat & dryck.. ja allt som hör till en marknad..


Mitt "pyssel" varierar lite från år till år..Nu har det blivit kakfat i glas..kakfaten i porslin spar jag till JUL:)..dvs..de är inte klara .. Kuddarna däremot i olika linnefärger med allehanda "krafs" på   (gamla  virkade dukar, band, bilder i vintagestil, spetsar m.m.. är nästan klara..fattas  nåt band på nån kudde och en par ränder!!..
Korten blev det si och så med..  hann inte göra klart de heller.. ni vet allt som man vill och ska göra..ide´er som ploppar upp och så ska allt provas på att göras..sen fattas det alltid något  för att det ska kunna färdigställas..så lite lådor med halvfärdigt finns det:).. 
Men lite annat smått och gott ska jag väl kunna stoppa ner i lådorna idag..

För idag ska ALLT packas ner.. Symaskinen bortstädas och alla trådarna som hamnar på golvet som sen dras med under strumpor och hundtassar..ska dammsugas upp!!
Inte kan jag då sitta här vid datorn ??.. nej det blir till att sätta fart.. så om .....

..DU har lust..kom och träffa oss i det gamla huset  i Brunskog..vi bjur på lite smakprov av våra hembakade LAVENDELskorpor och  jag looovar de är goa:).

Ja, nu är det ju så att det är inte bara jag som säljer grejer..ALLA de andra i mitt gäng har fantastiskt vackra och fina saker... bilder kanske kommer på lördagskvällen..så ni får se vad ni missar:) ..

Nu får jag minsann sätta fart om det ska bli nåt gjort.. heeeeeeeeeeeeeeej... så länge, återkommer säkert nån dag..
♥...Pia

Ps...så här hade vi det förra året ds..

*Allting går att sälja med mördade reklam - kom å köp konserverad gröt......

7 kommentarer:

Allis sa...

Det låter ju alldeles underbart! med marknad i Brunskog. Rena nostalgin för mig som årligen besökte Gammelvala varje sommar tillsammans med kära mor och far då jag bodde hemma. Sen har det liksom inte blivit av även om jag då och då påminns om dessa barndomsminnen ;))
Hoppas försäljningen går bra, att vädret blir toppen och det blir mycket besökare!
Kram Allis

Pillargontanten sa...

Om det är fint väder, kansk vi kommer med båten :O)
Jag säger hej, givetvis, isf :O)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag kommer
Kram
AnnaMaria

VACKRA hem & interiör sa...

Lycka till med försäljningen, det ser jättefint ut!
Kram
Pia

Jolin sa...

Tack för kommentaren!
Lakanen är underbara o de luktar verkligen farmor o farfar trots att de inte levt på snart 10 år.
Tror säkert att det var 5-6 underlakan med brodyr o 10 kuddvar :-)
Handdukarna räknade jag inte ens, så många var det!!

Har full förståelse för att du har fullt upp inför marknaden, själv jobbar jag förfullt inför Alsters marknad.
Vi tar det när du har tid helt enkelt.

Ha det gott!

LantlivsAnette sa...

Gomorron Pia !!
Åhh vad du är flitig, syr och pysslar för fullt..det kommer att bli succe den där markanden, lova att fota o visa oss !!
Jag vet precis hur det är nu, hösten och mörkret gör att man blir såå trött, jobbet tar all enegi och kraft, det blir inte gjort så mycket här på kvällarna heller..promenader med Nisse sen är det soffan..Vårt kök är inte färdigt, det tar tid, lister o annat o lådor som ska målas..men till Jul, då borde det vara klart allting..
Kraaam Anette

Anonym sa...

Hej,
Jag hade jättegärna kommit o sett alla fina saker irl, men som vanligt när det händer nå´t kul så jobbar jag hela helgen.
Mvh Katarina