tisdag 4 maj 2010

En ljus ide´...

....eller??  Har fastnat i lampvärlden för tillfället...

Badrumsrenoveringen går framåt.. Nu är väggarna och golvet klara. Kakel & klinkers har kommit på plats... Hantverkar´n har gjort sitt jobb (det sista idag blev siliconfogarna i alla hörn  m.m. )...vi är jättenöjda & belåtna... nu ska bara resten in i badrummet också :)..


Dagen och kvällen har gått till att fundera på lampan som ska pryda väggen över den svarta spegeln..
HUR ska den se ut..joooo då, jag har en bild inuti huvudet..förstås :)


Ajajaj,  de där ideérna är inte alltid så bra.. VAR finner jag DEN lampan då??
Collaget  visar  vilken  sorts lampa jag tänkt mej..den ska helst  se ut som det förslaget med klotlampan..Ikea har en billig ??  och på ena bilden  som jag "lånat" Av LILLA BLANKA..såg nämligen för en stund sedan att hon hade lampan  i ett badrum...


Det förslaget som visar skomakarskärmen?? kommer från Markslöjd . Den med två lampor har jag för tillfället lånat hem från en butik i min lilla stad..men vet inte om jag tyckte den passade ??

Nää, oj  och jaa, suck.... nu återstår att fundera ut vilken ???   En sak vet jag iallafall t.o.m två saker, det ska vara krom eller borstat stål...vit glaskupa/skärm..


I morgon efter jobbet blir det målning av lister och fönster / dörrfoder...
Det passar bra att jobba inomhus nu..för fy katten vilken kylig vår vi har....

♥....Pia

Ps...har ni någon ljus ide´ så tar jag gärna emot det:)...ds.

3 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ohh vad fina lampor, jag vet..det är inte alltid så lätt att välja detaljerna !!
Sååå fint ni får det..ska bli så kul att få se det sen..
Kraaam Anette
P.s Det är lite synd om lilla Nisse nu, han har öroninflammation stackarn, men medecinen har börjat verka nu, så det är bättre..

Vera sa...

Har den däringa lampan från Ikea. Har ett ex extra om du vill låna och prova..... Sedan är exemplaret även till salu för vi valde en annan lampa till badet nere.
kram

Made in Persbo...Carina sa...

Tack för dina rara ord! Det värmer så gott att andra gillar mina foton. Själv tycker jag att alla andra tar mycket finare foton än jag och att de är mycket bättre på bildbehandling också!

Hi, hi...jo jag måste säga Photoshop för det är det jag använder! Sen har jag försökt använda andra program men jag tycker att DE är så himla mycket krångligare. Jag tror det har att göra med vad man lärt sig först och vad man är van vid att använda :)

Kraaam, Carina