söndag 2 maj 2010

Vi vänder nytt blad ....

...i kalendern och tar raska kliv in i MAJ MÅNAD..En ljuvlig och skön månad..förr kallad blomstermånaden.

Klockan slår just nu tolv ..när jag sitter och gör ett inlägg. Första dagen i maj är tillända. Vad har jag gjort idag..inte mycket....mest tittat på, när hantverkar´n har lagt klinkers på golvet i vårt badrum :)..lite mat och fika  har serverats förstås, annars bara en lugn dag

Vädret har varit lite på vrångsidan..regn, pyttelite sol och regn igen..nu på kvällen flera kallgrader...brrrr..Men snart..snart så är den där sommarn här...tro mej  :)

  
..Nu ska golvet få härdas eller vad det nu heter. Till veckan så blir det fogning & silicon, rördragning..lite elinstallationer osv......sedan klart....nää skojar bara..SEN börjar äntligen MITT jobb...:)

Då ska det målas fönster & lister. Något "litet badkar".ska sättas in....uppsättning av spegel, skåp, lampa..... toalett  & pelartvättställ!!? ska in där också..plus lite till...så det finns att göra INNAN det är klart.


När man börjar att "riva" ut ett badrum, så tänker man (läs jag :) inte på att det är många, många moment  som ska göras INNAN det  är klart!!

Nu vet jag det...

Jag är jättenöjd med hur det rutiga golvet blev..ja även väggarna ..tror att jag kommer bli nöjd med hela badrummet när det är klart.

Nu tror jag att det får bli helt färdigt innan nästa badrumsbild kommer...Får faktiskt hitta på nåt annat och visa framöver :)

♥...Pia

9 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Men du...sååå fint det blir, himmel alltså..jag förstår att du vill börja inreda där nu !!
Ha en toppen Söndag
Kraaam Anette

Pillargontanten sa...

Ja, underbara Maj!
Och vad fint det blir i badrummet :O)
Väntar med spänning på bilder från det färdiga resultatet.

Kamomilla sa...

Gud vad snyggt det blir!!!

Lilla Blanka sa...

Hej goa Pia!

Men ohhh vad fint det ser ut! Vad roligt projekt ni håller på med, mycket jobb, men det kommer bli underbart, det förstår jag när jag läser dina idéer! Spännande!

Kram och ha en jättefin vecka!
Mia

Geta sa...

Vad fint det blir Pia!! Förstår att du är sugen på att sätta igång med ditt jobb :) Hoppas eftermiddagen gick bra! Jag sa ju inte ens hej då :( Ha en bra dag i morgon!
Kram.

Rummet för välbefinnande sa...

Hej Pia, nu var det längesen jag kikade in här. Så härligt att ni börjar bli färdiga med badrummet. Det är allt en hel del jobb det där du. Tur ibland att man inte vet det innan man börjar *ler*
Sköt om dig!
Kram Mia

kristina sa...

Våren är den bästa tiden, lite vemodig också
tänker på karin Boyes dikt: visst gör det ont när knoppar brister!
Vi har haft fint väder här i Gästrikland med sol och värme även under valborg det hör inte till vanligheterna
Visst är vitsipporna vackra alla bloggar jag varit in på i kväll har gjort mig tid att kolla många så nämner alla vitsipporna kanske vi längtat efter våren så länge allihop :) va fint ni får!

Mitt Måleri sa...

vilket snyggt golv =) förstår att de är mycke jobb men så kul när allt börjar falla på plats,
kram pia

Anonym sa...

GUUD, vilket fint badrum du får, förstår att det kliar i inrednings- nyporna....Adolfsson