lördag 22 maj 2010

Du, får jag träna och ta lite närbilder på....

...dej? ...sa jag till mitt yngsta  ♥ gryn, barnbarnet  A  idag..Mmmmm, sa han ..Så ställde  han sej vid köksbordet och lutade huvudet i händerna   :)..

Nu tror jag väl kanske inte att han riktigt förstod, vad jag egentligen menade ..men håll med om att det blev en lyckoträff :)

Hoppas ni haft en skön & trevlig PINGST hitintills...

Det har i varje fall jag haft...fått lite besök ...pussat på nån liten grabb, dvs fotomodellen för idag :)...kramat om en stor grabb..(sonen som kom på blixtvisit :)..

Varit på stan och inhandlat lite födelsedagspresenter...för nu drar det igång i vår familj med födelsedagar..startar i morgon med första..och så håller vi på några dar..tills (min) mor, son, dotter och  (min)far  fyllt sina år för i ÅR..och så toppar vi  med morsdag... ..Puh..det lär bli några kaffekoppar med tilltugg det....Men det är gott med kaffe :)

♥...Pia

6 kommentarer:

Lisbeth sa...

Åh vilken vacker bild!!!

Pillargontanten sa...

Vilken ljuvlig lite kille :O) den tål att kramas med den :O)

♥ Fyra årstider sa...

Hej
Jag är självlärd när det gäller fota barn. Jag tränar och så har jag såklart en bra kamera. Men jag läser mycket också. Det finns många fotobloggar att följa. Kolla in dem på bloglovin, där lär man sig mycket.
Kram Lotta

Mormors vita sa...

Men sicken liten goding! Och vilken otroligt fin bild, där lyckades du verkligen!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram/Gunn

Hulda sa...

Så flott bilde du har tatt av barnebarnet ditt. Veldig søt! :) Likte godt bildene av løvetanna under her. Så fint!

Kamomilla sa...

Sötis, det är han...