torsdag 20 maj 2010

Åååå inte en droppe regn ...

....kom det här hemma..... MEN GISSA OM DET REGNADE I KARLSTAD!!!.. Det började med åskknallar när vi väntade på bussarna ...den ena efter dan andra blixten for som lodrätta steck ner i marken.... Bussarna kom och det bar iväg till Vårruset.. efter någon mil började det regna ..sen regnade det oavbrutet  hela kvällen ..ända tills några få mil från mitt hem :)..


Nog för att jag hade en regnjacka över den gula tröjan ..men faktum var att jag  fortfarande  vid hemkomsten var blöt om både kläder, skor och hår!!..
Snacka om naturdusch.....Picknicken smakade iallafall riktigt gott efter "ruset"..

Nu sprang inte jag..utan jag gick fort :)..och 5 km tog då cirka hm.....en timme.....vi var ju trots allt över 7000 som sprang..joggade, gick och lunkade fram..... Synd  tycker jag på den vackra miljön när det regnar..och så här beskrivs banan & miljön ..


Vår Ruset Karlstad är känt för att ha en av Vår Rusets absolut vackraste bansträckningar. De fem kilometrarna är centralt belägna men bjuder ändå på en riktigt härlig naturupplevelse. En viktig ingrediens för Vår Ruset Karlstad är Klarälven som agerar ledsagare under mer än hälften av loppet. Inte mindre än två gånger får du nyttja broar för att ta dig över den mäktiga älven som har sin källa i norska Trysilfjällen för att ca 250 km senare via deltat i Karlstad rinna ut i Vänern. Banan är helt
flack utan någon som helst stigning vilket gör den både lättlöpt och erkänt snabb.


Nåja..efter en varm & skön dusch  hemma är jag är som folk igen :)


♥..Pia

6 kommentarer:

Känslans väg sa...

Ja, det var väl det jag misstänkte.....
Nu är du i alla fall hemma och välbehållen och det känns gott att höra.
Nu ska jag gå och sova så god natt och sov så gott!
Mia

Pillargontanten sa...

Du gjorde det i alla fall :O) Men jag är inte alls ångerfull, att jag stod över, för i värmskog fick vi inte heller nåt regn :O)

Skogslyckan sa...

Kul att höra att du genomförde loppet..Vi fick massor av regn..helt sanslöst, och åska. Men idag har alla det gröna nyanserna ute blivit bra än grönare...och fåglar kvittrar i kapp..ljuvligt är det.
Nej nu måste jag ta tag i min fredags historia..ha det gott!
Kramar Pia

Malin sa...

mm, efter regn kommer förhoppningsvis sol, men typiskt att det regnade under vårruset!! Fin blogg du har måste jag säga!! Fin fredag!

Fröken Fräken sa...

Tråkigt med sådant väder! Här minns vi knappt när det regnade senast, och det är verkligen härligt...
Jag har förhoppningsvis svarat på en del av dina sprayfärgsfunderingar i mitt inlägg om de svarta stolarna. Det visade sig vara en hel del som undrade över sprayfärg så det verkade vara mest praktiskt att göra så :-D

Birgitta sa...

Hej! Hoppas du har torkat nu efter gårdagens regndusch. Här fick vi inte så mycket regn. Men jag var till Arvika igår och när jag åkte hem kom världens regnskur vid Gunnarskog. Så nog var regnet i närheten hos dej också.
Önskar dej en skön pingsthelg.
Kram Birgitta