tisdag 6 april 2010

Badrumskaos...

..ja då har vi börjat med vårprojektet inomhus :)..

Karl´n river badrumsinredningen som är nu (var :)..jag bestämmer HUR det ska se ut sen..bra arbetsfördelning va :) Vårt lilla badrum är inte stort, det iofs inte hela vårt hus heller..

Vi har två badrum, tyvärr ligger de inte intill varann. För hade de gjort det så skulle vi ha slagit ihop de två till ett större badrum!!..men man kan inte få allt här i världen ..så NU HAR VI TVÅ :)  BADRUM nr 1 ska få ny "klädsel"  och storleken på rummet är ca 3,5 kvm.. Jag ville gärna ha ett vit och svartrutigtgolv och vita väggar..kakel och klinkers. 

 Har velat lite...hmm...inte så lite heller..ena stunden VET jag precis hur det ska se ut..för att i nästa stund inte alls!! Snacka om KAOS i hjärnan och velpotta...


Här ligger/står allt som detta kaos handlar om..Stora och små kakel/klinkers omvartannat....


..Ja, du husse ....vad ska detta vara bra för ..tycks Selma tänka...för så klart var hon  med "mitt i smeten"Inte vet jag vad hon ser däruppe på väggen..


....och här ligger det nu, mina funderingar..ska jag välja smårutigt på tvären ..eller stora rutor ??..Hade bestämt mej för stora ..nyss..men nu är det små som gäller..DOCK inte de ljusare grå klinkers, utan de är svarta som de stora klinkersen..Fanns inte "lösa " små att låna hem :) De små svarta sitter fast på plattan till höger...

Jag tror vi stänger för idag..får sova på saken..Men tar gärna emot lite tips och ideér från er som renoverat badrum och valt någon liknade "klädsel"...I övrigt ska badrummet få ett nytt badkar...med tassar på...jiiiippie.... och vit inredning i övrigt.. men svart toasits . Fortsättning följer ...Gäääääääääsp .....
♥..Pia

10 kommentarer:

Kamomilla sa...

Det blir nog bra bara du sover på saken.:) Selma ser ut att vara som vår Svante, mitt i smeten när det händer saker och ting. Vi kallar honom för "assistenten" han är ju alltid så ivrigt med!

Pillargontanten sa...

Åh, va spännande :O)
Ser fram emot bilder allt eftersom det förändras :O)

LantlivsAnette sa...

Åhhh du Pia !! Vad fint det kommer att bli, golvet gjorde du rätt i att välja, det kommer att bli kanon !! Längtar efter fortsättningen !! Lilla Selma är precis som Nisse, ska vara mitt i smeten..fnisss..
Kraaam Anette

MiaMaria sa...

Hejsan Pia!

Åh, så spännade prokekt ni har på gång...kul!
Kommer att bli så fint när det är klart....

Ha en bra vecka!
MiaMaria

Ellen sa...

Ååh så sööt vovve får ej ha något djur ;( hat gött /Ellen

Pia sa...

Uhhh, vad jag blev skrämd! Tittade in på din blogg via Kamomillas (blev nyfiken på vem det är som heter Pia, som jag) och märkte att du också är 50+. Skrollade neråt - och PANG. Där står VÅR vita trädgårdsbänk PÅ VÅR GÅRD???!!!
Kikar jag nu ut ,ser jag EXAKT en likadan bild, med stenar eller dyl.(vi har "skivade" almstockar) och snö runt kring!

Ja, detta måste smältas en stund;)

Väntar på att se toan färdig!

Sköt om dig!
-Pia-

hemtrevnad marie sa...

Ojojoj, Pia det kommer att bli superfint!!
Har ju själv smårutigt golv i grått och vitt och jag tror inte man tröttnar i första taget, fast jag fick inte svart sits till toan som jag ville ha, de var slut...men nästa gång blir det svart, så fint!
kraam

Anonym sa...

hejsan tittade in på din blogg, tänker automatiskt att med smårutigt golv kommer du att få ett mycket rutigt golv...? om mycket av golvytan syns. men det är ju svårt att veta så här av några bilder hur stort badrummet är.

Mitt Måleri sa...

hej
så fint de kommer bli och ser fram emot att se mer =)
kram pia

Anonym sa...

Tycker inte du ska lägga på diagonalen.
Mest för att det blir synd om den som ska lägga golvet.
Och det kommer inte att se bra ut i det lilla utrymmet.
Heja Tommy :)