fredag 12 mars 2010

Ja…

…tror bestämt att det ska bli ett inlägg i morn..sitter nämligen och ruvar på lite ägg !!  Ja ..eller kanske inte bokstavligen då  förstås :) Utan mer ett inlägg med bild på ett omgjort påskägg. Såg  faktiskt ett tips på ett jättevackert ägg förra året i vår bloggvärld. I förrgår så “fann” jag bilden (som jag sparat) igen, på det där äggtipset  när jag städade lite i bildmapparna !! Då kom plötsligt en stor lust till att pyssla över mej och förhoppningsvis så kanske jag kan ta fram lite pysselsaker under helgen. Nu får väl pyssellådan ha locket stängd för natten smyger visst in och faktum är att , jag ÄR  LITE TRÖTT. Det är nog vårsolen och den friska luften som gör sitt:) Jobbar man inom barnomsorgen ….ja då är man ute ..nästan hela dagen.. Och har man hund ..ja då är man ute och rastar den,  inte hela dagen ..men mååånga gånger……..
♥…Pia

4 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Hoppas i alla fall, du sovit gott :O)
Det gör man ju efter en massa frisk luft!
Jag fyller på mitt intag av luft, under helgen jag!

LantlivsAnette sa...

Gomorron vännen, har pyssel lådan åkt fram ännu ?? Så spännande att få se dina påsk ägg sen, kan tro att de blir sagolikt vackra..
Själv så pysslade jag två ägg igår, vips innan middagen, fort gick det, för de var färdig målade, behövde bara dekorera dom lite..visar sen..
Kraaam Anette

Sonen sa...

Men, inga bilder? :)

Kamomilla sa...

Vi jobbar i samma branch och har samma hundras.. lite kul va?
men jo-man blir trött!