tisdag 9 mars 2010

Inte är det påsk än…

…och inte har det blivit något påskpyssel gjort … Väntar på den där pysselkicken som brukar infinna sej. Men nää, den lyser med sin frånvaro!! Det har iallafall inte solen gjort, den lyser och faktum är att den värmer oss varje dag nu. Väldigt skönt och väldigt  välbehövligt. Kan nästan känna  de där d-vitaminerna :) “Min” tisdag  har gått i slowmotion..med betoning på motion ;) Gått flera promenader med hund i det vackra vårvädret. Fast idag höll jag superkoll på Selma så inga djupdykningar  i hästskit eller dylikt skulle hända. Nu får man ändå bada “underredet” på henne ….  för solen "tar" rejält  på snötäcket och  gör  gångbanorna  & hunden blöta & leriga  :)
***
Fortfarande så kör jag bloggvila förutom att göra ett inlägg eller två..tror att ibland så behöver man lite avbloggiseras   hihi..
***
Snart fyller vårt ena barnbarn år  lika med att dax att börja tänka ut vad en sådan kille kan tänkas vilja ha:)..7 år och älskar sport, dataspel  & tvspel..kan man  få till en godkänd present där,  ja då är lyckan gjord. Nu har vår son gett oss lite  "vinkar" OM vad, så det ska nog lösa sej....sa kärringa som sket i vasken....Det är ett uttryck som min kära kollega Lena alltid sa förr..haha..Tänk vilka uttryck det finns!!..Ser ni synen framför er ? ? ..Det gjorde jag !!!  isch…..
***


 Slut för idag, tack för idag….goooooooonatt  på er alla marskatter!
***
♥…Pia

6 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Ja, snart är det påsk, du, vad fort det går :O)
Geggan har hunnit frysa på gårdsplanen när jag kommit hem, än så länge, så jag har sluppit grisiga hundar... än...

Tigris Predikantan sa...

Nu har jag skaffat sååå mycket påskprydnader så ... fler får inte plats! Lycka till med dina!
:)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Annika sa...

Har börjat lite smått o äggat upp mig nu..... klipp o klistra är det som gäller... fyndade underbara papper på samlarmässan som ska användas.... hoppas det flyter på bra med A.... kram Annika

lisbeth sa...

hejsan!
tack för de fina orden om du skickar ett mail till mig kan jag berätta lite om hur det gick för min gubbe lisbethlofgren@yahoo.se
hälsningar Lisbeth

Anki sa...

Mm det är torrlagt här oxå, noll påskpyssel...noll värpning! Men det är ju inte dags än, det finns ju tid...men i ärlighetens namn är jag inte ett dugg inspirerad! Jag försöker ibland, men det går över lika fort!
Ja jisses vad skitigt det blir nu när det börjat tina så smått, but not to worry...nu kommer snön...igen! & nu har jag ju fått skratta lite...du är allt go du!

Önskar dig en mysig helg!
Kram kram!