fredag 19 mars 2010

Inte ett dugg ...blogg..


..blir det för mej just nu! Tidsbrist och inspirationen  tror jag ligger på is. Hoppas den snart töar fram.

Egentligen  är väl inte inspirationen borta ..! Kanske har jag bloggat lite för länge?  Tre år och risken att det blir upprepningar:)


 I vilket fall som helst har jag i stort sett inte bloggat någonting under några veckor. Ett och annat inlägg, men inte mer.

Visst  bilderna ligger på rad för att få komma fram ...men något fattas..kanske inte så tokigt att ta ett litet brejk då & då:)..


Mina påskägg  anno 2010 är inklädda i tyger..vita ..oblekta  och några bruna..linnetyger lakansväv m.m.


Det bruna ägget ser nästan ut som ett chokladägg.  :) Närmare påsk har jag tänkt visa alla mina tygägg.

Så har jag förstås !! använt mej av bildredigering & lek i photoscape till antikt foto...samt lite annat mix med  min bild idag. ( klicka gärna på bilden till större storlek :)


Om ni inte tappar bort mej helt och orkar väntar lite..så kommer jag snart igen.. :) Tror nog faktiskt att jag INTE kan sluta blogga helt..ett slags beroende har det nog blivit :)..men lite pausar måste nog till.


Förresten så kan jag tala om att min far mår förhållandevis riktigt bra efter sin ♥ operation för fjorton dagar sen.. skrev om det tidigare och att jag var lite orolig. Nu ordnar det sej nog till det bättre.. Hoppet överger man aldrig..

Ha en trevlig superskön helg..själv ska jag tillbringa lördagen på ett barnkalas  i en gympasal:)..med 16 - 18 killar i 7 årsåldern...det lär inte bli något stilla och lugnt kalas ..utan fullt ös ..:)..


♥..Pia

3 kommentarer:

Marianne sa...

Vill bara skicka dig en hälsning. Det är ingen vidare fart på min blogg, idetorka s.a.s.
Hoppas det gått bra med din pappa. Min kreativitet lägger jag just nu på att sy utklädningskläder till förskolan. Ska visa det i bloggen så småning om. Njuter givetvis av att det är fradag och en helg väntar. En skön helg önskar jag dig!

Kamomilla sa...

Det kommer nog inspiration igen, vänta bara när våren kommer igång...

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Din lust och inspiration till att blogga kommer nog att sätta fart snart, när solen kommer..och det blir varmare !!
Sååå fina ägg du gör..tänk att det snart är påsk, fattar det knappt..
Ha nu en toppen helg
Kraaam Anette