lördag 20 mars 2010

Sitter och väntar....

...på vad vet jag inte :) Men sitter just nu och BLOGGAR på sonens lilla bärbara dator..med betoning på lilla! Är ju van min stora dator och stora skärm. Blir lite skillnad och man är en vanemänniska minsann:)


Idag har vi..farfar & jag (farmor) hjälpt till på ett barnkalas..! 17 ungar i åldern 6 - 7 år har härjat runt i en stor stor gympasal. Wow säger jag, vad ungar har energi!! Vi var ändå bara där i två och en halv timme..men jisses vilken volym och  vilken fart..där kan man snacka om fullt ös..

Sonen vår och hans lille blivande 7 åring hade förberett det mesta..lekar, fika, GLASS, GODIS & SNACKS.


Vi skulle vara med och se till att inget oförutsett skulle hända...ni vet små, små olyckor.

Nu skrev jag i förra inlägget  17 killar.."glömde" bort att det finns faktiskt tjejer oxå!! Så 10 killar och 6 tjejer kom..För en kille kom , vände och  for hem ! Han var trött :) Hade " kalasat " på fredagskvällen.

Alla ungarna rasade av sej en rejäl stund..sen blev det lite ordnade lekar...fika  och så började olika grupper spela fotboll eller om det var handboll:).. Flickorna och några killar var cirkusartister..romerska ringar, rep, rockringar och hoppmattor och allt vad en gympasal kan innehålla.

Jag tror nog att även ungarna var trötta när kalaset var klart.. Det var iallafall vi vuxna.:)

Isak den snart 7 årige killen vår, fick många roliga och häftiga presenter.
Nöjd sitter han nu och kollar på Färjestad med farfar och sin pappa.


Om FBK vinner?? ..inte en aaaaaaaaaaaning..Jag nämligen inte speciellt intresserad :)

♥..Pia

6 kommentarer:

Geta sa...

ojoj ska man behöva vara med på barnbarnens barnkalas också :)
Jag tillhör ju kategorin som inte tycker det är speciellt kul att anordna barnkalas. Det blir liksom nog på jobbet :) Ni kommer nog att sova gott i natt iaf.
Vi hade väldigt trevligt i går, synd att du inte var med.
Kram.

Annika sa...

Vilket kalas ni haft då.... kul!!! å dä ä klart famma ska va mä.... kan tänka John Blund kom snabbt sen på kvällen lite varstans.... nu har snön slutat vräka ner här o en liiiiten ljusning..... solen kikaar litegrann.... har det blivit... sitter o väntar på mat o sen ska det vävas...nu ä semestern snart slut men jag har fått gjort massor....:) Kram Annika

Viola sa...

Vilken dunderfest ni oxå hade, synd att du inte var med men hoppas att du har vägarna förbi en annan gång, kolmården bor jag ju nästan granne med...:) kramen

Rummet för välbefinnande sa...

Kikar bara in en snabbis och skickar dig en kram. Ska iväg till lokalen igen och måla.....
Det börjar arta sig nu så snart får du komma och kika!!!
Kram på dig!
Mia

Allis sa...

Vad det låter kul att få vara med på barnbarnens kalas ;))
Ha en skön vecka!
Kram Allis

hemtrevnad marie sa...

Skönt att ha en stooor lokal till barnkalaset!!
Känner igen mig i det där med blogglusten nu....inget nytt att visa liksom...trist väder...lite tid...ja den kommer nog tebaks, haha!
Önskar dig en fin vecka!
kraam