lördag 9 januari 2010

Ett stort hjärta!!!!....

... Måste få göra ett inlägg om ....... läste nämligen ett himla bra inlägg hos Pillargontanten.. jag köpte det direkt:)
Citerar Lotta ....Stort hjärta! .. Du har ju tre barn och en man .. och de får plats i mitt hjärta allihop .. Alltså måste jag ha ett stort hjärta. Ett jättehjärta..... Så skrev Lotta! Sen fortsatte hon med vad som fick plats mer i hennes hjärta .. små hundar .. syskonbarn, föräldrar, små katter .. arbetskamrater .. och andra vänner ...
... Inte konstigt att vågen inte minskar ..... bara ökar ..... Det är hjärtat som växer .... mer och mer och mer ... :)
.. Sen funderar LOTTA lite mer .. Och det kan du läsa om här ...
.. Så tack Lotta ..NU vet jag VARFÖR min VÅG bara stiger och stiger ...:).. För i mitt hjärta .. ....där finns det många :) .. Små barnbarn ... .. Stora barn ... .. Föräldrar ... .. Så klart Karl'n min ...:) .. En liten Hund ... ..Tjocka Släkten:) .. Vänner ... Vänner .. Vänner ........ ♥ ... ♥ .. ♥ Ja ni ser ..... kanske är det inte så konstigt, om man tänker efter ....
Under mina tre bloggår .. har jag skrivit ..Visat bilder och funderat om hjärtan .. Gillar verkligen alla sorters hjärtan .. Har sytt en del under åren och samlat .. nää, inte rätt ord .... de bara "dyker" upp här i huset ändå. ... Det är nåt Magiskt över hjärtan tycker jag .. Tittar man sej runt omkring, finns hjärtsymboler i / på det mesta faktiskt .. ♥... Pia Ps .. Hjärtbilderna är bilder jag "lånat från olika bloggar .. sidor .. länkar .. osv .. Atmosfera di casa .. Suzanne, en fransk blogg .... Aina, Modern Country .. samt en som jag inte, har en aning om varifrån jag sparat den bilden .. sparar nämligen massor av ♥ bilder i en mapp ..:).. ♥ Förövrigt har jag "bara" städat ut julen idag ...:). ds.

11 kommentarer:

Marianne sa...

Har redan förstått att du har ett stort hjärta. Hoppas förstås att det är så stort så även jag får plats ;/

Pillargontanten sa...

Va go du är :O) Jag hoppas också på en liten plats hos dig, om du har utrymme på vågen vill säga :O)

Kramen!

Marita sa...

Jaha, då förstår jag!!!! Det måste jag berätta för alla jag känner...det är inte att jag äter lite för mycket smaskens som vågen visar allt högre siffror! Det är ju mitt hjärta som sväller ut då jag får allt fler att tycka om!!! Dessutom tror jag att man kan fylla den med hur många kärlekar och vänner som helst!! Det finns nog inget stopp!!
kramar, Marita

Birgitta sa...

Älskar din förklaring med hjärtat och vågen. Den köper jag direkt.
Ha en skön helg.
Kram Birgitta

Anki sa...

Aha, det är så det ligger till...då kan jag sluta fundera jag med, hihi!
Visst är det nåt speciellt med hjärtan, jag älskar dom...å man kan väl inte ha för många??!

Kram kram!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var fina lånade hjärtan, jag är också svag för hjärtan. Att ditt hjärta rymmer mycket hade jag listat ut. Jag tror du är en hjärtesnäll person.
Hjärtekram
AnnaMaria

Kamomilla sa...

Visst är det något speciellt tilltalande med hjärtats form.. Vackert!

NeMa Design sa...

Ja nu får man ihop det där med vågens uppgång....*fniss* Härligt med ♥ är det i a f. Älskar dom!
Må så gott! Kram Malin ♥♥♥

LantlivsAnette sa...

Åhhh så fint Pia !! Du har ett stort hjärta du !!
Och du är duktig på att sy och tillverka hjärtan också, det vet jag, det vita jag fick av dig, det ligger framme här i matsalen, såååå fint !!
Ha nu en toppen dag
Kraaam Anette

vita zara sa...

Hej.
Hjärtat som du gjort av grovt linne, med fransiga kanter och en vit lite fransig spets som löper nedifrån spetsen och uppåt är det vackraste hjärta som jag sett.
Kram Zara

annashusidingtuna sa...

Sådan "övervikt" kan man inte få nog av!
Kram Anna