torsdag 26 november 2009

I väntan på att få ...

...ner julsakerna från vinden så har jag " mossat" till mej lite.. ..Eftersom JAG INTE klättrar upp på vinden så får man vackert vänta tills karln i huset gör det..( (Foten min den värker än, men kan åtminstonde gå någorlunda på den....Inte får Selma några promenader tyvärr..Som tur är finns trädgården så hon får springa av sej lite..:) )
När jag nu sitter en hel del och gärna vid köksbordet (med foten på soffan )..då kommer saker och ting fram.. Ute i lilla vedförrådet fanns det en kasse med mossa och några små granar..Hade plockat på mej en del till julmarknaden som pynt...Nu åkte pyntet med hem i söndags och in i veboa ..Så fick det bli en återanvändning igen ..En gammal barnklädhängare av trä som jag hade tänkt göra något annat av..just nu får det bli en mosshängare och som ska få lite pynt snart..kanske en liten träskylt..eller ??..kommer säkert på något ..det gamla fatet på fot fick en mosskulle..där ska det få sitta en liten familj med små vita vättar/tomtar..... hjärtat som liggerpå hyllan har jag visat i många olika skepnader förut..med rosor, snöbär osv...nu blev den inklädd med mossa..Alla dessa mossiga saker ska få komma in så småningom ..ja inte hängaren den ska få hänga ute någon stans??..
..♥..Pia

1 kommentar:

Birgitta sa...

Hej! Ja nu börjar man piggna till efter julmarknaden. Hade ju ont i ryggen och gjorde inget varken måndag eller tisdag. Turen till Arvika i måndags klarade jag inte av utan skickade maken istället. Ha det gott.
Kram Birgitta