torsdag 26 november 2009

Dagens andra inlägg..och nu giir ja opp:)

..under en lång stund nu i kväll så har blogger inte "släppt" in mej på några bloggar..blir skogstokig..startat om maskinen två gånger..men nääj inte hjälpte det..är det för att man har för mycket grejer på sidan eller ??..Om "någon" som är lite kunnig på detta så snälla ..rara..ge mej råd..för nu är det inte på någe vis enkelt att komme in på disse bloggera era:) ..Nu som sagt..giir ja opp för kvällen och hoppas på bättre lycka i morn..så datorn får stå..jag tar och syr lite på några hjärtan..... Ha de...
♥...Pia

8 kommentarer:

Hanne sa...

Hei Pia!

Synd du ikke kommer inn på noen blogger. Jeg håper det ordner seg!

Håper foten er bedre!
Klem Hanne

Majas skafferi sa...

Hej! Vad "töligt" Pia! Datorer SKA bara funka! Och inte blir det bättre om du dessutom har ont i foten.. gött att det snart är helg!
Hoppas det ordnar sig!

Marianne sa...

Jobbigt när datorn krånglar, och jag är inte till nån hjälp.Stackars lilla fot som inte mår bra.Hoppas doktorn kan hjälpa dig. Men ....du får ju lite extratid vid pysselbordet. Krya på dig och foten.

Kamomilla sa...

Ibland är det bara så. Jag hade så med några bloggar i två veckors tid, men nu plötsligt så fungerar det igen.. Den som visste...

Birgitta sa...

Hej! Jag har inga problem med att komma in på bloggar.
Kram Birgitta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon Pia. Jag tror att det är all denna snö på alla bloggar. Det drar ner hastigheten jättemycket. Alla sidor med snö är seeega. Efter och ha läst detta i en norsk blogg valde jag bort snön. Har bara 2 små stjärnor som blinkar. Kolla får du se om du tycker lika, hoppas det löser sig.
Kram kram
AnnaMaria

Kamomilla sa...

Jobbigt när det inte fungerar...

MiaMaria sa...

Kikar in för att önska mysig ADVENT!

MiaMaria