fredag 27 november 2009

Nästa "lilla" julmarknad ...

..med betoning på lilla.. Den lilla julmarknaden är i morgon och finns i en liten hembygdsgård..i mina barndomshemtrakter.:)
Den är en återkommande marknad och som jag tror är för fjärde året för min del..Min mamma började och jag fortsatte..Nu får hon visserligen hjälpa till nu oxå..men JAG står/sitter för det mesta av pysslet..:)
**
Idag så har jag provat på lite olika ljus och mossgrupper..jag har från tidigare några gamla kaffefat som jag gjort LJUSFAT av..dessa har nu fått lite mer dekorationer än bara ljuset och en lertag..bl.a mossan då och så några träskyltar .. och annat skogsmaterial osv...
..En liten glimt av vilket fat det är under mossan..Obs..den knotiga grenen till vänster .är inte en gren..det är mina knotiga fingrar..ni vet..artos..:)
..Lite mera alster som jag ska ha med mej...PÅSARNA / GÖMMORNA ..förstås..den här har ett monogram..ser rosa ut men är faktiskt rött.....ett gammalt örngott och som har knytbanden kvar..som någon liten husmor för längesen har suttit och sytt fast för hand...tänkte faktiskt på det när jag sydde ihop påsen.... **
Nu så..blir det lugnt ..ska "bara" stoppa ner allt i lådor och köra iväg det till hembygdsgården....Sen blir det lite vila för foten..blir bättre och bättre..men får inte springa runt för mycket..
*
Om vi inte "ses"..JAG HAR fortfarande svårt att komma in på många bloggar..ETT RÖTT MONOGRAM tipsade om att det kunde vara snön som spökade..?? Kanske det..Tack för tipset A-M....Så OM vi inte ses ja då får jag önska en riktigt trevlig FÖRSTA ADVENT.. till alla härliga människor..bloggare anonyma och kända:)..som så troget kikar in här..OCH jag vill gärna ha mer kommentarer :)..är kul att läsa och ta del av vilka ni är..
...Pia

8 kommentarer:

Tant Brun sa...

önskar dig åxå en fin advent:)
Kram

Fröken Fräken sa...

Hoppas julmarknaden går bra och att dina alster möter mycket uppskattning!
Jag har också undrat om det är "snön" som gör att det går så segt att läsa på vissa bloggar, hur jag än gör kan jag inte bläddra/scrolla nedåt...??

Pillargontanten sa...

En kommentar och en kram från Värmskog :O)

Birgitta sa...

Hej! Du efterlyser kommentarer, så det är bäst att skriva idag då. Hoppas du får en trevlig julmarknad nu till helgen och får sälja dina fina saker. Vädret har inte blivit mer vinterlikt än. Bara det inte regnar som i söndags går det an eller.
Ha en mysig fredagskväll.
Kram Birgitta

Kamomilla sa...

Hoppas du fårbukt med fotproblemet vännen, inte kul att den trilskas ännu.

Tomushka sa...

Mycker fint!

Hannis sa...

Hoppas att det har gått bra på marknaden!
Men det tror jag att det har=))

Fina gömmor!
Det är så vackert med brodyr, tur att det får finnas kvar genom återanvändning på det sättet.

Kram Hannis

Rummet för välbefinnande sa...

Ja du goa Pia, här kommer det en kommentar från en Mia som önskat att hon varit i Brunskog...... Men, ibland så räcker det med att jag tänker på dig så blir jag glad och det är väl inte så illa det heller.
Önskar dig en riktigt fin advent!
Kram Mia