måndag 26 oktober 2009

Ack ja..måndan försvann...

Måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag.... måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag....VA ???..Måndan förvann..måndag måndag kom tillbaks annars fattas det en dag..måndag måndag kom tillbaks ..Tack ska du ha...En sång som vi sjunger på vår förskola..men det är skönt när måndagen är gjord..så den får gärna försvinna...:) När jag plockade mossa till hönsnätshjärtat..så följde två små minigranar bara med av farten..har sett en del bloggar som visar söta små granar...och som skvallrar om att vi närmar oss den där roliga pysseltiden... ..Fast mina granar kom inte längre än till vattenkannan..!!
Som sagt..måndagen gjord..och lite trött & sliten är man efter en dag med intensiva små människor..som vill väldigt mycket.....Nåja....en dag närmar sej slutet och hemma vid köksbordet ..i lugn och ro..en nyköpt älsklingstidning..Vakre Hjem & Interiörer....en kopp kaffe och så PEPPARKAKOR...inte fel..och än en gång så känner man av att det närmar sej en viss tid en tid med goa dofter som kanel...
Men säg det lugn som varar...EN HUND vill ha min uppmärksamhet....kommer med sina trasselfiltar som hon har i sin korgen...slänger upp en i mitt knä och så ska här bli en dragkamp mellan hund och matte..just när matte vill dricka kaffe.......
Var faktiskt och köpte en skvätt färg till..NU ikväll så är skåpet...KLART:)..men innan jag målade så bläddrade jag i den där älsklingstidningen..fick se ett pyssel..kunde inte låta bli..var tvungen ..hade visserligen inte en rund pappburk..men en annan liten vitmålad burk..den fick duga..det gamla bibelpappret fick komma fram igen..och så lite decoupagelim..
Ack ja..som min mamma brukar säga..tror att det fastnat hos mej med nu:)..Inte är det vackert..men sällsynt!!.....I morn ska här bäras sportböcker..alla 120 böckerna ..ska in i skåpet..sen ska det bli linnetyg innanför dörrarna så att man slipper se de där*****..Sen får man väl fortsätta med med kedjereaktionen..... Bilden ovan har jag tagit på uppslaget med decoupage på burkar.."min" burk ses överst:) ♥..Pia

4 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ohhh vad fin ask du har gjort !! Och den tidningen brukar jag också alltid köpa, har missat att den har kommit ut nu, ska köpa den idag !!
Lilla gulliga Selma, dragkamp..hii..hii...Nisse älskar också det, vi har en handske som vi kastar ute o drar i, så fort man säger Handske, så blir han tokig..
Ha en fin dag
Kraaam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Åh, skulle böckerna tillbaka i skåpet, jag trodde det skulle bli ett pysselskåp. Skönt och ha målat färdigt. Burken blev fin, det går så fort, och blir så bra när du pysslar. Selma är för go, fast det tyckte kanske inte du just då. Men dom är bra på och välja tillfällen dom små busarna.
Och så var det tisdag, snart fredag..
Kramar
AnnaMaria

Hespe sa...

Hei Pia!
Sååå fin eske du har dekorert - skikkelig skjønn!!!

Angående hjertene, må jeg bare si som jeg har sagt tidligere - herm i vei :o) Bare kos!!!!

Ønsker deg en deilgi kveld!

Klem fra Hildegunn

Kamomilla sa...

När jag kommer hem vill svante visa alla leksaker han har och vad han kan med dem... ;)
Måndagar borde slopas, helt klart!