söndag 30 augusti 2009

Nu gäller svartmålning...

....för hel slanten tror jag:)...jag har iofs gillat svart färg läääänge..Tror att det faktiskt märks hemma hos oss. .Har varit lite kärringa mot strömmen och haft svarta saker i inredningen länge...Sen några år tillbaka så har mitt intresse legat fokuserat på det vita...och har försökt fått in lite vitt här och där i hemmet...Nu ser och läser man, att svart smyger in....Så då är man väl inte ute nu då:).. Som ni vet, så sjöng jag klagovisan för er, i mina sista inlägg..klagovisan om att jag är trött...och inte vill ha denna betablockerar medicinen..MEN..kan faktiskt säga nu att..det är hopp om livet...jag håller så sakteliga på att vänja mej vid dessa små piller..Min trötthet finns ..jo då det erkänner jag..men liite piggare..jaa visst:)..
Så idag har jag tvingat mej "runt kanalen" på hundpromenaden..Selma får man dra i vanliga fall..nu var hon nog mer före mej än förut:)..kanske beror det då på mej...Pulsen har alltid varit hög..nu ligger den på under 50 slag..inte konstigt att det går sakta för mej då:)...Men jag fixar nog att få till promenaderna ändå..skam den som ger sej..INTE jag iallafall..
**
Svartmålade saker har pysslet mest bestått av idag....sittande vid köksbordet har det blivit en hel del av...lugnast så....och varför inte försöka åstadkomma något då:)
En liter svart grundfärg kommer man långt med..Här en receptbok svartmålad och kolla in texten?? det är faktiskt en bit rivet lakan..som blev över från min traslampskärm som i sin tur blev över från traskronan... Jag stämplade dit receptbok med mina claes olson stämplar.... Här blev en canvastavla svartmålad, sen dit med en vintagebild & lite spetsar ditlimmade.... några vita knappar får dölja en text som inte passade in i sammanhanget...som slutkläm shabbade och slipade jag lite på tavlan..allt för att det skulle se lite gammaldags ut:)Dessa två saker kommer jag att ha med på Höstmässan..plus en del annat svart och föralldel lite vitmålade saker oxå..OCH OM NU INTE ALLT DETTA pysslet blir sålt..ja vad gör jag då??..Jo....JULmarknaden i Brunskog..så klart...
♥..Pia

8 kommentarer:

Granne med Selma sa...

Nu har jag börjat spåna rejält på min affärsidé.... Om det går i lås, och om det blir något av.... kan du tänka dig att sälja saker till mig då?

Kan inte berätta så mycket mer nu, men det lär skrivas på bloggen om det går i lås... :-)
Kram till dig du inspirerande pysselbloggerska

Patricia sa...

Vilka fina saker du gjort.. =)

Jag gillar ju mörka träslag och målar absolut inte om allt vitt för jag tycker inte om när man har precis allt vitt, det är inte min stil och jag tycker det vita gör sig bättre med lite mörka el färgade accenter...eller tvärtom kanske..fint med vita accenter mot det mörka... =)

Skönt att du känner dig piggare!!!
Kram Patricia

Sara sa...

Hoppas du snabbt blir bättre nu så du är pigg till helgen! Ta en extra dag hemma så du inte går tillbaka för tidigt till jobbet.. Du gör så mycket fint! Spännande det ska bli!

Kram

Viola sa...

Så fint du får till det...håller med dig..är oxå förtfjust i det svarta...tavlan och bokén blev så fina..ska själv måla om den gamla korgmöblen i svart som jag ska ha i det nya badrummet..skönta tt höra att du ändå mår bättre, ha en fin dag, kram

essemia sa...

Vilka snygga saker du gjort. Den där receptboken gillade jag.
Nog är det snyggt med lite blandat i hemmen. Och vilken tur det är att man får göra precis som man vill i sitt eget hem (om nu inte maken stoppar en, haha!).
Hoppas du får en bra dag med ditt lilla piller.
Kram Elzie

Viveka i Bläckhornet sa...

Hoppas att du piggnar till och slipper tröttheten snart.

Jag tycker också om när man tar in lite svart i inredningen. Gillar kontrasterna.

Krya på dig nu gumman

Kram Viveka

Hemma på Landet sa...

Verkligen fint.:-) Kram

Älfgärdet sa...

Svart är ju supersnyggt! Det balanserar upp i alla kombinationer & ger tyngd åt ett rum eller arrangemang. Hos mig har det också funnits med länge.