tisdag 26 maj 2009

Min lilla verktygslåda...

...visst är den lite söt:)....Fann denna minilåda hos Esters cafe´i lördag...bl.a..Ja, några grejer till blev det oxå..lugn bara lugn..visar mer av det nån dag.. Vad jag kan ha i "lådan"....ja, kanske salt & pepparkar...( storleken på lådan år bara 15 x 12 x 7 cm..Ja, då förstår ni vad liten den är....!! )
..eller varför inte några gamla bestick.. Vad mer ??..tips mottages gärna:)
...Rask över till stolen med vaxduken på..Till slut blev de klara de där fyra stolarna som jag målade för ett tag sedan och sedan klädde om med vaxdukstyg..ett tyg som ser mer ut som "riktigt tyg" än vaxduk.. blev riktigt lyckat faktiskt..här står en stol framför ett skåp målat i matt svart färg..ett 1800 tals skåp, som "mågen" köpte av en kompis som i sin tur tröttnat på alla sina ärvda gamla möbler..HUR kan man göra det???:)..Och det var inte det enda möbeln han köpte precis..oj.. om jag varit med där...wow ..eller tur kanske för var skulle allt fått plats i vårt lilla hus:)
(..men nöta och slita har jag INTE gjort på stolarna..de klarar den lille killen i familjen så bra själv...:)..ni vet en liiten kille i sina bästa år..lite drygt 1,5 år..kan shabba själv han....kör en sväng med traktorn förbi en stol ..och vips så är det nött lite där..en sväng åt andra hållet..ooppps..ja där var det trångt..och så har det slipats lite på den kanten med...:)

14 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Några små miniatyrpelargoner skulle säkert göra sig fint i din verktygslåda :O)
Stolarna blev verkligen fina! Duktig du!

Patricia sa...

Jättesöt lite låda du hittat... =)

Ja du, att göra sig av med gamla möbler skulle min gubbe lätt kunna göra, han gillar det inte alls, vi har inte alls samma smak...lite jobbigt men men.. =)

Storlarna blev jättefina!

Må så gott!
Kram Patricia

Anonym sa...

Det var verkligen en supersöt liten låda du har hittat. Kramar Benita

LantlivsAnette sa...

Halloj !!
Åhhh vilken söt liten låda...fin att ha bestick i som du visar..
Och stolarna..wow vad fina de blev...vilken makeover !!
Det svarta skåpet där bakom ser ju jättefint ut...
Ha det gott
Kraam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det stämmer allt bra det med naturlig shabbing. Här är många möbler fint shabbade av sonen när han var liten. Jättesöt liten låda du köpt. Den här helgen tror jag vi åker förbi Esters cafe. Och då ska jag köra...
Kram till dig
AnnaMaria

Kallholmen sa...

Det ska börjas i tid vet du ....
Tänkte på han som vet hur möbler ska nötas redan i tidig ålder:)

Smart med vaxduk på stolarna !!!!
shabbat tyg är inte så läckert.
Jag kör med kjolar och klorin.
Kram till dig/Malin

Kamomilla sa...

Härlig låda! Kryddor på matbordet? Blommor? Lite sysaker?

Visst kan de nöta de där små liven. Shabby chic på några traktorvarv! Lika med hund. Svante har minsann shabbat våra köksstolar... :D

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon Pia. Jag la in en länk till dig och ditt härliga recept på Rabarbermarmelad. Det blev så jättegott, och så enkelt. Toppen.
Hoppas det är ok med länken.
Kramis AnnaMaria

Designe sa...

Ååååh, vilken fin låda! En sån vill jag oxå ha!...har sett nån sån i nätbutik men jag tyckte de var för dyra. Nån har jag hört hittat sån på typ ica...det vill jag oxå göra! :) Det passar ju med mycket i en sån!
Kram

Unknown sa...

Men så otroligt söt låda du funnit! Stolarna blev ju också jätte fina! Kram Petra

Noll54/Eva-Karin sa...

Söt låda,,,,,,varför inte ha småsnapsarna i till midsommar!!

Ha det så gott&kram!!!!!

E-K7noll54

MODERN COUNTRY sa...

Hei Pia!

Takk gulliga deg for din fine hilsen!! Det var jammen en stund siden sist, ja dagene flyr som du sa fra oss begge to, Men det er så deilig å bare nyte denne tiden. Jeg mumsede over ditt forrige innlegg da du baket havrescones og hadde rabarbara på alt :)) Ja det er jo såååå godt!! Jeg må kikke litt nærmere etterpå og skrive ut hvis det ligger en oppskrift noe sted på siden. Jeg har selv ingen rabarbara men får av naboen hvis jeg vil. Vi snakket om det tidligere. Som liten satt vi alle med hver vår sukkerkopp og smattet. Fy så surt det kunne bli!! Ja, det syntes jeg. Men mamma lagde både grøt, syltetøy og suppe. Det var godt!

Hvilken fin låda du har funnet, så sjarmerende på et gammelt vis. Fin til bestikk og kanskje også små krukker med urter??

Håper ellers alt er bra, ja også med Selma :)

Ha det godt, klemmer fra meg!
Aina

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Kika in hos mig idag, lilla Nisse har gjort ett inlägg !!
Ha det gott
Kraam Anetet

My Taste At Home sa...

"Tyget" på stolarna är jättefint. Antar att det blir tåligt också, eftersom det är vaxduk.