onsdag 3 december 2008

Julstök hos mej...

..fast ute:)..Som synes, så är min trädgård just nu en byggarbetsplats....Börjar faktiskt vänja mej med att det spatserar två snickare utanför mitt köksfönster....:). Så här såg det ut i oktober... Meningen var att bygget skulle starta i början av oktober..men....som alltid när det gäller hantverkare så är verkligheten någonting annat.. Nu håller de iallafall på som bäst..och bygget får mer en bild av hur det kommer se ut..gudarna ska veta att jag haft mååånga funderingar HUR det skulle se ut.. En vision om hur det skulle se ut har jag haft..men ändringar av detaljer följer arbetet hela tiden..och framför allt..VAL ..som man måste göra hela tiden..som är såå svårt.. För bara en timme sen fick jag två frågor ..som jag naturligtvis inte kunde svara på direkt..in till datorn letat febrilt efter bilder på nätet som kan ge mej en liten fingervisning OM HUR??!! NU fann jag inget ..men valde ändå..stående panel på utsidan??!!..Blir nog bra..eller...?? JO.. Nu snöar det hos oss här i västvärmland..världen blir såå mycket finare med vit, mjuk och fin snööö..härligt..t. o. m Selma skuttade runt i snön ..ja jag skuttade väl inte så väldigt ..om jag ska vara ärlig ..men ett liiitet skutt..kan man väl kosta på sej... Nu ska jag ta tag i det andra valet..HUR ska jag göra...nu..hmmm..ska jag..nääee..det passar inte..ska jag..ta..njaa..det kanske...ääh vi får se..blir nog bra ..till slut..aftonbladet eller expressen..:)
♥ ..PIA

3 kommentarer:

Annika sa...

Ska bli sååå jättekul att få se hur det blir med utbygget.... kommer säkert att bli kanonbra.... kul att få göra iordning sen eller hur???? när alla gubbar försvunnit o det är klart.... har just vaknat o sitter o kollar runt lite.... snöar gör det men jag skulle velat ha nååååra minusgrader för att undvika denna blöta..... har lite funderingar på din grannbutik nu på måndag..... är du möjligen hemma eller????? vore kul med ett besök o jag behöver nog lite garn.....:) o sen det andra är ju inte fel det heller.....:) nej nu får jag ta o rycka upp mig o göra nåt.... Snöboll.... Annika

Skatan sa...

UTerum!!? Wow...det vill jag också ha :) Vilken härligt bild med snöflingorna i luften!

Kram,

Anna

Geta sa...

Vad det går undan!! Får nog ta mej en promenad och titta i verkligheten. Alla verkar ha kommit så långt i julpyntandet, jag blir alldeles stressad. Och vart tar tiden vägen?!
Kram.