lördag 11 oktober 2008

Puuuh...vilken tur...

...min dator har "bara" blivit lite förkyld.....ooppps så rädd jag blev...tänk om DEN hade kraschat. Nu var det bara ett litet skrämselskott...meeeen.... Nu får nog "lilla" jag se till att få DET gjort, SOM min son sååå ofta säger till mej..har du gjort nån backup?..Svaret blir som oftast..näää...*och så skäms lilla mamma lite* näää ..det har jag glömt!!!!..Ja, jag har gjort lite åt dej ..men du måste...osså kommer en hel del tekniska termer som..nää det ska jag bespara er..Han min "lille" son som inte är så liten längre..:) är ju utbildad inom den där datorvärlden med de där krummeluriska... tekniska ...termerna som INTE jag fattar ett endaste dugg av..och jag vet & har hört att han är DUKTIG inom den världen med..*säger en mycket stolt mamma :)* OCH det är väääldigt bra att ta honom till hjälp när den där datorn krånglar:)...Nu har den där lille käre datorn vilat sej lite, den hostar visserligen fortfarande men nu kör jag ett tag till.....
...och visar istället VAD jag gjort när den vilade sej..
Jag kanske inte var rätta ordet..min man kanske jag ska säga..har rivit hela vår 27 åriga gamla altan..DET SKA BLI EN NY:) snart.... Det var ingen stor altan..men jisses vilket slit...på bilden syns lite vad som revs..hann inte med att dokumentera allt....från fredagskväll till lördags middagen ..så flög flisorna om både gubbe och motorsåg..hihi....Selma & jag ..vi såg mest på..var även lite ivägen....Men idag har jag KRATTAT bort ..sågspån ...spikar ..lite bräder..men först bar jag bort en jäkla massa skifferplattor som låg under brädgolvet som nåt slags stöd..
Som den EKORRE jag är ..fick inte det slängas....så nu ligger det flera stora högar och bara väntar på att de ska bli användbara till NÅGOT ..vad ...det har jag ingen aaaning om..
Skiffer är ett väldigt vackert material...dessa kommer från ett skifferbrott som finns i min närhet. Det finns även en liten historia runt plattorna oxå..ni vet väl att jag gillar när saker & ting har en liten historia som bakgrund......Nu väntar ..Stjärnorna på isen..eller nåt....måå såå gott...
♥...PIA

8 kommentarer:

Viola sa...

Försten ut, ja här är det fotbollstittande i vår familj och jag ser att det är mycket besökare så jag är inte ensam om detta fenomen i Sveriges hem. Vilken tur att det var bara ett skrämskott, ser att ni har varit i arbete, ja skiffer är ju ett vackert material, så klart at du ska göra något fint utav detta, ha en bra kväll, kramis VIOLAN

johanna sa...

Hej
Vad spännande med altan! Skiffer är ju så fint.
Ha en riktigt skön lörd kväll!
Kraaaaam

Jema Rose sa...

TACK för din otroligt gulliga kommentar!!!

: )

Ha det GOTT!

KRAM, Jenny

<3

Granne med Selma sa...

Rivit en 27 år gammal altan... hos oss känns det som om vi BYGGt en altan i lika många år...När tror du den blir färdig tro?!

Sitter och knåpar ihop en kudde - julkudde. Känner mig som en 4-årring... KAN SJÄLV! Inget mönster men lite egna idéer... får se om det går att visa på bloggen;-)
Kram te goss-pia

Sara sa...

Vilken tur att den bara var förkyld!
Kram S

Anna sa...

Oj, oj , vad tomt det blev när altanen blev borta...förstår vad du menade med ljusterapi. Hi, hi. Skönt, va!! Ha det bra!! Kram Anna ♥

idémakeriet sa...

Hej söta du,
Vad roligt att du vill så gärna följa mina inlägg.
Kransen jag har använd är en färdig krans av ståltråd som du hittar i min webbutik(afd pysselmat. första bilden).Sedan kan man ju hänga vad som helst i kransen, du har ju tillräckligt med bra ideer med vad som skulle vara fint.
Tack en gång till med reklamen på din blogg, det var en del som tittade inne hos mig via dig, alltid kul att hitta nya människor.
Ha det så skönt denna söndag.
Kram Gerda

Kamomilla sa...

Vilket jbb! men det blir säkert fint sen!