onsdag 3 december 2008

Julen kryper sakta in i ...

...skrymslen och vrår hos mej nu.......Idag var jag ute en sväng och pulsade runt i snön med Selma. Inspirerad av alla bloggar & inredningstidningar som jag är så, plockade jag med mej några små granplantor, som jag har satt ner i olika gamla glasburkar....den ena burken fick ett rött band runt omkring sej....ganska enkelt och dekorativt..om jag nu får säga det själv:)
..Har tänkt mej att INTE ha så mycket julpynt i år....Bara några väl valda saker..som det här lilla tomteparet......De står på en hylla i köket ... och sprider lite gooo julstämning ....
..Här hänger en tygstrut som jag fick förra året av Agnes..när jag var med i Gave interiör.. ..en söt strut som man kan ha lite av vart i..här är det doftande granris..får kanske byta ut det innan jul..för då lär det vara lite torrt:)
..Mera granris....i en fil de fer korg..från Hem T Går´n ..den lilla kaveln har fått ett band med texten som passar ypperligt just nu..bandet var tänkt till att dekorera julkort med..en gång för längesen..:)..den som spar han har....Kaveln förresten, är dotterns som hon hade när hon var liten och bakade pepparkakor med....
..Skylten ..köpt hos Mia på Hem T Går´n..förra året..den vandrar runt just nu i huset..men nu vet jag vilken plats den ska ha:)...
Det var andra inlägget för idag..nu får jag ta itu med nåt vettigt....
♥....Pia

8 kommentarer:

Jema Rose sa...

Vad fint du har pyntat, mysigt..!

: )

KRAM, Jenny

<3

Viola sa...

Så mycket ljuvligt jag får njuta av hos dig idag, håller med dig, lagom är bäst när det gäller pyntet, ha en bra kväll, kram

Vera sa...

Tjenixen P!!
Visst är jag blogg effektiv just nu. Verandan börjar se bra ut. Så det är "inne" att plocka små granplantor med rot och allt.... hmmm kanske något att nappa på. Vi får se i helgen om det blir någon barrjakt. Behöver lite eneruskor också. Nej nu ska jag kojsa...halsen känns så där. Du går höra allt sk*tprat på måndag...jag lôvar!!!!
Kram kram kram

LantlivsAnette sa...

Gomorron Pia !
Åhhh här händer det grejer vill jag lova..
Vad fint du har julpyntat, alla är vi nog som vill ha granar så där i små burkar, det är sååå himla fint...Och vilken fin ide att hänga den lilla kaveln framme sådär..ohhhh, så fint..granris..mmm...det måste jag också fixa, det blir en tur till skogen nu på Lördag, då ska det plockas in än det ena än det andra..
Ojjj, vilket bygge, himmel vilken fin veranda du får !! Tänk när det är klart och du får inreda där, sitta ner med en kopp kaffe och fika..
Jag vet precis hur det är, en massa val och frågor när det byggss, du skulle bara veta hur jag fick hålla på då vi byggde vår glasveranda..ojj..ojj..det blev faktiskt några ändringar innan det blev klart, tur att det var min Pappa som byggde, då kan man ändra sig o hålla på..
vad härligt att ni har snö nu, det har vi också, och Nisse älskar det..
Kraaam Anette

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Mabn behöver inte så mycket pynt för att få julstämning.
Kram Lotta

Mitt Östergården sa...

Hej Pia!
Vilken jätte fin blogg du har!
Och så fint du har pyntat!
Ja man blir helt salig att titta på alla fina saker. Skrattade när jag läste det du skrivit om höns Mamma. Känner igen mig precis!
Ha en härlig dag!
Kram Helen:)

Hemma på Landet sa...

Jag tycker att det är fint när man joxar till det lite med en hel hög med saker på krokarna, som du gjort. Kramis gumman.:-)

hemtrevnad marie sa...

Å så möe julstämmning en får här hos dig!!!
Såg ut som di skulle vôrt väldit goe di där skôrpera!!
Sjôl ha ja satt en pepperkakedeg ida...får se va dä blir uttåt..för ja hetta inte dä vanlige receptä....sônt ä dä när en flötta ifjol....hälta ä bôrte??!
Ja ha faktiskt bakat mussler mä ida..så jag har komme i baktaga mellan jultavelmålning....bänken ä full uttå bakattiraljer...å borde uttå färg å penslar, haha...får väl höfse ôpp innan utbakinga uttå pepperkakera i môrrn!!
Ha en go freda!!
kram på sig!!