tisdag 28 oktober 2008

Va..??.. TVÅ inlägg på en dag.....

...nu undrar ni väl vad som hänt.....Sitter nämligen och väntar på att distressfärgerna som jag målar julkortsmotiven med..ska torka... Såklart att jag passar på att blogga.. mixtra med bilder..och så göra ett inlägg till:)
*****♥*****

..Jag var, som jag skrev i mitt förra inlägg i Karlstad i lördags..innan jag åkte därifrån ..passade jag på att kika in till Eva-Karin som har inredningsbutiken NOLL 54 ...Jag har sytt ett "gäng" hjärtan i linnetyger (blekt och i oblekt) och strukit på de där underbara vintagebilderna .. Som jag sen lämnade in för några veckor sedan, till butiken hennes....jag blev nöjd med resultatet och hoppas att Eva-Karin blev det oxå......MEN nu var det ASKEN som jag köpte i butiken NOLL 54.. en (L)JU (V)L(IG) ASK...jättesöt ..och gammaldags:) innuti har jag lagt en massa julgransljushållare..gamla förstås..och loppisfynd bl.a....de kommer snart :)..till bruk..julen är väl inte såå långt borta...

..Men innan jul är det..först och främst..Allhelgonhelgen ..då lyser i stort sett hela Sverige upp av stearinljus och värmeljus..och naturligtvis en hel del gravljus.....Jag, som så många andra hedrar våra anhöriga och vänner som inte finns hos oss längre...med ljus på gravar som lyser vackert....

...♥...PIA

14 kommentarer:

Geta sa...

Jaja, man kan ju inte lyckas med allt! Tvålarna såg ändå fina ut tycker jag. Här har det inte hänt nåt mer i pysselvärlden.Men du ser bild på påsarna hos mej.

Noll54/Eva-Karin sa...

Ja du var driftig idag,,,,,Jag såg dina fina tvålar förut och skulle skriva en kommentar nu,,och då hade du hunnit med ett inlägg till!!!!
Tvålarna var jättefina!!,,,och du,jag hoppas du förstod att jag var nöjd med hjärtanen, annars hade jag väl inte tagit ALLA.
Förresten asken kom i en större storlek idag!

Ha det så bra Pia!!!!
Eva-Karin/noll54

Jenny Oak Fae sa...

Tack för din omtanke..! Tinnitus måste ju verkligen vara jobbigt...min pappa har också det dessvärre...

Jag ska börja blogga så snart problemet med grannarna retts ut, vilket förhoppningsvis blir denna veckan...min pappa ska hjälpa mig.Sedan ska jag till doktorn den 12/11 och ta en massa prover...

KRAM & ha det GOTT!

/Jenny

<3

LantlivsAnette sa...

Nämen ojjj, här händer det grejer, shopping och tvål tillverkning !!
Vad du kan alltså, se du tvålar skulle jag nog inte våga mig på att göra, dina blev ju otroligt fina..det är nog en underbar tvål, handgjord och allt.
Vad roligt att du får sålt dina underbara hjärtan, och jag kan bara tänka mig at det kommer att bli en lång kö vid ditt bord på julmarknaden...
Vilka fina bilder du visar oss...
Så Selma är busig, jaa ibland får Nisse sina ryck han också...man bara skrattar åt honom...
Ha det gott
Kram Anette

Mirabyll sa...

Hej! Va mycket fint du har här i bloggen! Det är verkligen synd att du inte kan ladda hem filer från min blogg, jag skulle känna mig stolt om du ville använda mina små pyssel i ditt eget skapande! Jag pratade lite med sambon om vad det kan vara för fel, han trodde att det var brandväggen som störde, men i sådana fall ska du bara få upp en varning om att det kan vara farligt (det är det inte!) och kunna ignorera den. Annars kan det vara så att någon bestämt att du inte ska kunna ladda hem filer, om du t.ex. sitter vid en jobb-dator eller en offentlig. Mer kan vi inte komma på. Om du inte lyckas få bukt med problemet kan jag mejla dig de filer som du är intresserad av. Ha en bra dag! // Mirabyll

Granne med Selma sa...

Oj så du har pysslat och bloggat! Härligt mä litte driv! Själv känns det som om jag bara städar... fast jag ska sätta mig och brodera lite nu:-) Är ledig hela veckan.
Blir det försäljning på någon julmarknad framöver?
Kram Sussie

Stina sa...

Kramis gumman! Hoppas att det är bra med dig.:-)

Lilla Blanka sa...

Hej Pia!

Åhh ja, du skulle varit med i Danmark..det var en upplevelse att tassa runt i de där ljuvliga butikerna..Jag har fortfarande ett leende på läpparna ;)

Men vad fina tvålar du har gjort..!
Och ljusstakarna ser så mysiga ut..jättefint!

Kram vännen, ha en fin vecka!
Mia

Lena sa...

Du är allt en riktigt pysselmaja...trots centrifugalkraften. Jag skrattar fortfarande!!! Du har förlängt mitt liv med åratal, jag är evigt tacksam för att du finns. Kram på dig!!!!!!! // Anna ♥

Kamomilla sa...

nu borde jag åka till stan och handla ljus....

Gårdsromantik sa...

Vilken underbart vacker ask!
Jag fyndade också sådana där härliga Julgransljushållare på Loppis.

Dom där hjärtana var säkert ljuvliga dom också.

Kram Maud

Marianne sa...

Du är rolig du....tvål inslagen i ett bibelblad, då blir det rening för både kropp och själ.
Bra att du testar så mycket får då får vi andra ideer och fina saker att titta på.

Inspiration i vitt sa...

Hej Pia, asken du köpte är så fin, så att den sisst jag var i Karlstad, de hade så mycket fint nu så det åkte med en hel del hem till mig.
Ja det där med tvåltillverkning verkade avancerat, så det blir ingen massproduktion av tvålar nu då hihihi?.
Men jag förstår att det doftade underbart medans du höll på.
Såg att dina hjärtan hos Noll 54 de var så fina så.
Tack så mycket för kommentaren om boken , det värmde.
Kram på dig/Ingela.

LantlivsAnette sa...

Gomorron Pia !
Men vad är det nu du har hittat på..hii..hii..nu blev jag allt nyfiken, skicka ett mail så ska vi nog kunna fixa till det !
Näpp, nu måste jag måla..inte blogga...vi hörs sen.
Kram Anette