söndag 14 augusti 2011

Ogräs...

...eller inte... vackra "blommor" har de ändå!
 I fredag på vår skogstur ( lite tjatigt!!! men vi går ju mest i skogen nu ) såg jag en hel del lilafärgade blommor..eller ogräs om ni så vill :)    Jag hade tagit min kamera med i ryggsäcken ...



...ifall att det skulle dyka upp nån bra bild !


 Då i fredag sken solen och det var varmt & gôtt. Så var icke fallet idag.. kameran  fick stanna hemma, men plockade istället en STOR bukett med den här lilafärgade ogräsblomman.. stor och stor.. inte räckte det värst långt till min krans upptäckte jag..
..så det blir till att ta på sej regnjackan och ta en tur till skogen igen...

Som sagt..solen sken i fredags..

 ..och Selma bokstavligen (eller bildligt kanske är det rätta ordet:) badar i solstrålarna...
Tebaka te ordningen ...

 På altanen sitter jag  gärna och grejar eller läser..  idag så blev det alltså kranspyssel... ska vänta  tills regnet avtar liiite grann... Sen får jag leta upp lite mer "blommor". Har ingen aning om hur kransen kommer se ut när allt torkat.. men de spelar mindre roll..

 Kransen fyller sin tid och sen finner jag alltid något nytt att pynta stommen med..den är förövrigt gjord av kaprifolgrenar som jag snott ihop..perfekt till ändamålet...


Kanske  orkar jag fördriva denna söndag oxå:)..  en evig väntan på att få gå och jobba  igen, efter en herrans massa lediga veckor!!!

 Ha de gôtt i sol eller regn...  gör som ett av mina älsklingsuttryck.. Carpe diem..:)


[♥] [♥] [♥]...Pia

5 kommentarer:

Viola sa...

Blev en väldans fin krans du Pia..du kan tro att det är fullt ös här hemma med vilde Malte som far fram som en orkan :) men ack så härligt att bli med valp igen :)

Ha de, kram

Geta sa...

Snart, snart är det dags att gå till jobbet igen. Du behöver bara hålla ut några timmar till, otur att du har sovmorron första dagen när du längtar sååå ;)
Kram.

Marita sa...

Väldans söta ogräs tycker jag! Kransen kommer ju att bli helt underbart fin! Jaha ja, du längtar såååå till jobbet....det gör inte jag! Jag har haft semester den här veckan och ser inte fram emot en hel massa jobbarveckor!! Även om jag trivs med jobbet och mina kollegor...föredrar ledighet...sååå skönt!
kram, Marita

Anita sa...

Fin krans..tycker att den va fin så där lite halv oxå! ;)Kram pårä

Marianne sa...

Blir allt lite avis på din altan. Har försökt få en i 25 år men har inte sett till nån än. Fin krans va det! Jag tittade på ljungen efter vägkanten när jag åkte från jobbet. Den står sig ju bra om man vill ha en hållbar krans.Hoppas på mer ideer.Kram