söndag 10 juli 2011

Trädgårdsnjutning med betonggjutning..

...det är något som ni kommer få läsa mer om:)  När jag bara får in bilderna mina i datorn..

Har ont om ledigt diskutrymme i min lilla dator på ena stället.. väntar sååå att någon ska hjälpa mej att flytta över gamla bilder så de nya får plats.. dvs sonen ska göra jobbet!!

Därför kunde bara två ostylade bilder komma på plats idag..försökt i flera dar..nu gick det!!..

Min vecka i Årjäng gick fort.. det gör ju så när man har roligt.. och roligt de hade vi..hela betonggänget  på vår sommarkurs.

Något som jag säkert kommer göra om, kanske väljer jag då en annan kurs...den där glasfusingen är något som drar kan jag säja..

Bilden ovanför är en av utflykterna vi gjorde.. för vi satt inte i betongen hela tiden.. fast jag nog skulle kunnat  det! 

En utflykt var till  Huset på Strand..  en gammal skola som gjort som till en underbar trädgård och butik.. inspiration får man av den trädgården.. ska ses och upplevas.. mer bilder kommer så småningom..


Till sist  en "liten vy" över vår vernissage:). ..För det hade vi, alla sommarkursarna på Kyrkeruds foklhögskola..  berättar mera snart..

♥...Pia

4 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Men hallå Pia !!
Vad roligt med kurs, kan tänka mig att du har gjort en massa fint där !!
Ha det gott
Kraam Anette

Rummet för välbefinnande sa...

Gissa om jag har tänkt på dig den här veckan - när du varit på kurs. Önskar jag hade varit med dig där du.....
Kan tro att du kommer att leva på detta länge, länge.
Själv jobbar jag ett tag till, men sen får jag nog lite semester och det ska bli gott.
Ha det så bra Pia!
Kram kram Mia

Gabriella sa...

förstår att veckan varit underbar, betong är bara ett så skojigt material att hålla på med..ha det bra och lycka till med datorn så jag får se lite fler betong bilder...kram

Anita sa...

Härligt med kreativa människor, bra att du får hjälp med "utrymmet" på datorn så vi får se lite "Stylade Bilder" kram pårä