tisdag 12 juli 2011

Betongkudde..kan det var nåt att luta huvudet mot, tror?

..inte det:)  Min nyaste kudde i trädgården står just nu lutad mot den däringa vita gamla soffan under rönnen ..ni vet:) Funderar på var den ska ligga sen?

Här ligger den på en stol  i Årjäng.. alltså  på betongkursen förra veckan. Den ligger där  så snällt på stolen och runt omkring höll vi på att färdigställa vår vernissage. Kudden gjorde jag i en svart soppsäck! Hade en "bild" inuti huvudet hur den skulle se ut!. jovars.. någorlunda blev den ..men fördjupningen i mitten hade  jag tänkt skulle bli även till en ljushållare..blev inte så:) Får se om nästa KUDDE blir det!


Lite annat pyssel blev det när jag kom hem.. nya kort i min " lilla Vintageskortserie " . Har mina alster i bygdehörnan på Hembygdsgården under 2 veckors tid...Jätteroligt:) Mina kort var visst slut och nu har jag alltså gjort lite nya..

Jag gör aldrig två lika kort..   alltid något som skiljer.. men något  är gemensamt för korten.. Återvinning..återbruk..vintage och romantiskt.

 Se där ja ..ett litet betongprojekt till:)..Ett litet blad..namnet på den blomman kommer jag inte ihåg nu.. en vanlig sort, men??  En rostig spik gjöt jag fast också.. gillar när rost möter betong:)..återbruk ni vet!!
Mer bilder på betong kommer lite då & då...


Ha de gôtt..
♥...Pia

Ps.. Bilderna går att göra STORA ..klicka på bilderna bara, så syns allt:).. betongen är än så länge ny, så slipa och fila det är har jag inte gjort än..ds.

5 kommentarer:

Marita sa...

Gillar din betongkudde! Blir så himla sugen att prova på själv, att göra fina saker i betong....en schäslong med kudde på...så får vackra blommor klättra på den....jaja, överkurs för min del då jag aldrig har provat att jobba med betong alls!
Dina kort är fullkomligt bedårande!
kram, Marita

Drullputta sa...

Vad mycket fint du gjort! Spännande att se allt du gjorde!
Ha det bra!
Kram Sara

Pia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
VACKRA hem & interiör sa...

Vilka fina betongalster du gjort! Så inspirerande att gå på kurs... Korten du gör ser inte ut att gå av för hackor heller, jättefina!
Ha en fin sommarvecka!
Kram
Pia

Pia sa...

test