fredag 11 februari 2011

Fågelbad ...NU???....

..Snö så man knappt ser ut genom fönstret.. från gårdagens och dagens snöstorm!!  Vad gör jag då?..
Jo, längtar till våren...

Så jag gjorde ett fågelbad av "mormors" kaffekopp..en rosig och söt sak!..  Nu ska jag faktiskt ge bort det här fågelbadet :)...tänkte att det kanske passar därute i rabatten utan för Stallet i Stavik hos Sussie, när våren och sommaren kommer.. Vi ska alltså till Granne med Selma..   på KAFFEREPET  i morgon.

Ska bli kul och himla intressant..

Vi, kusin  Annika och jag kör över Frykdalshöjden i morgon och tar en bensträckare inne Sunne.. kanske vi får trängas med en och annan RALLYFANTAST oxå... Därefter så beger vi oss till Sussie och strålar samman med Mia där.. resten av den dagen kommer jag att berätta om en annan dag:)..

Önskar er alla en skön helg.. här ska det krypas upp i soffhörnan och  ätas en smarrig fredagssmaskigefterrätt.. färsk frukt och tinade bär.. banan, hallon och mango som toppas med en mmm chokladcreme... (smält en god choklad och rör ner gräddfil i den smälta chokladen.. låt stå en timme.. DÄR har ni cremen:)

♥...Pia
Ps.. vet ni vad min karl sa, när jag frågade om han visste vad det där Fågelbadet som jag pysslat ihop var för nånting?? Tjaa det är en gammel kaffeköpp som du har limme fast på en pinne!!.. japp ..precis vad jag  hade gjort ds.

7 kommentarer:

Mina Gouldsamadiner sa...

Herregud vilken underbar idé...och kaffekoppen är ljuflig.Hoppas pippisarna uppskattar designen...

LantlivsAnette sa...

Nämen du !!! Vilken fin ide..såå sött litet fågelbad allatså !!
Jasså så du ska till Sussie idag o fika !! Åhh vad roligt, fota massor o visa oss sen !!
Ha en toppendag
Kraaam Anette

Hemma hos Viktoria sa...

Gud vilket fint fågelbad! Hur har du gjort det?:) Kram Viktoria

Mina Eviga påhitt sa...

Hejsan Pia!
Vad kul att du gillar mina hjärtan! Självklart kan du få köpa av mig. Jag kan ju inte ha alla själv! Jag ska mäta upp deras storlekar så återkommer jag.
Himla snyggt fågelbad!
Trevlig helg
Kram Eva

Mina Eviga påhitt sa...

Hejsan Pia!
Vad kul att du gillar mina hjärtan! Självklart kan du få köpa av mig. Jag kan ju inte ha alla själv! Jag ska mäta upp deras storlekar så återkommer jag.
Himla snyggt fågelbad!
Trevlig helg
Kram Eva

Geta sa...

Fint fågelbad! Ja du, du har iaf en karl som verkar stå med fötterna på jorden :))
Hoppas du får det trevligt idag!
Kram.

Anonym sa...

Hej,

Jag vill oxå göra pippibad, men var hittade du metallpinne? Den måste ju ha ngn form av platta upptill för att kunna fästa.

Hälsn
Barbara