måndag 3 januari 2011

Någon som vet var min...

..stegmätare är?..Den är puts väck.. bara en gammal  OCH  trasig liten stegmätare finner jag.. och som jag letat, tills jag kom på att jag / vi lånat ut dem!! Men till vem det kommer jag inte på?

Varför denna undran om STEGMÄTARE då?.. jo, Sussie  med bloggen Granne med Selma, skickade ut en utmaning/tema strax före nyår ...OCH så här skrev Sussie på sin blogg :

// Den här gången ska jag ha ett tema för mitt eget välmåendes skull SAMTIDIGT som det också är bra för
miljön! Jag ska nämligen... GÅ!
Stegräknare är införskaffad och även ett medlemskap på Motiomera.
På Facebook kan ni följa min väg. Jag kommer också att berätta här på bloggen hur det går.
Första bedriften kommer att bli, att få ihop steg, så jag tar mig från Sunne till Rättvik.
Alla som vill kan hänga på! //

...och jag hängde på direkt...

Första dagen på nya året drog jag på mej SKORNA för att .. nu  går jag inte till Rättvik som Sussie, utan för min del räcker det gott att gå TILL Sunne där Sussie bor.. en nätt liten promenad på ca 6 mil.. eller mer exakt.. 63,6 km!
Nu fattas mej den där stegräknaren.. får kanske införskaffa en NY i morgon !


* 1 / 1 -11 blev det  ca 5 km på Kyrkvikens fina plogade isväg..med HUND som promenadvän.
* 2 / 1        En hel mil..eller nästan.   9 km.. RUNT hela Kyrkviken med grannen Lisa som dragplåster.
* 3 /1         Idag "bara" 4 km på samma ställe, men med mor, dotter, dotterson  och hund... och vi tog det lite lugnare kan jag väl säga:)... medan Karlarna de två (make och svärson)..for som värsta Gunde Svan  runt hela sjön!! Men vi ..vi tog det lugnt  och  hade PICKNICK på en brygga för minstingen skull : )

Men solen orkade inte upp  riktigt över trädtopparna idag, det var mest mulet och mer kallt i stället. Men det gjorde inget himla mysigt ändå :)


***Såg att jag fått ett par roliga kommentarer idag.. i det här inlägget :).. Kära Kusinen från landet och  Hotta Lotta  undrar lite ????..   Det  blir så här när blogger inte är riktigt på min sida.. Jag  kan bara ladda upp en bild i taget och / eller  skriva  när inlägget först är publiciterat. Varför vet jag inte men så har det varit ett tag.. Därför så ser det lite konstigt ut..som om jag inte skrivit klart..vilket jag iofs inte har gjort heller:)***


Bilden idag ..ja det blev viloläget där på eftermiddagen. MÅSTE ladda för morgondagen.. JOBBET ni vet.. För säkerhets skull så börjar jobbpasset kl 6.30.. blir till att försöka vända rätt på dygnet lite, åtminstone morgontiden!!

♥...Pia

6 kommentarer:

Annika sa...

??????? VAD??????? :) hihihih
Kusin.....

Pillargontanten sa...

Hund är?
Under fotöljen, gissar jag :)

Viola sa...

Vad du har startat bra, hoppas du kommer ihåg vem du lånat ut den till, härlig fåtölj ta igen dig nu i den tills jobbardagen infinner sig...ha de, kramen

Jema♥Rose sa...

Jo papperet jag köpt på eBay heter Iron On Tee Shirt Transfer Paper, märket heter JetStream, men tyvärr kan jag inte hitta det på eBay just nu, det var ett tag sedan jag köpte mina ark...önskar att jag hittade dem igen eftersom de både är bra och prisvärda..!

KRAM, Jenny

Matilda sa...

Vilken bra idé! Jag har också börjat gå, visserligen lite innan det nya året började, men jag ska definitivt hänga på ändå. Bra att motivera sig med när lusten tryter!

Tack för tipset och kommentaren inne hos mig.=)

Kram, Matilda

LantlivsAnette sa...

Gomorron !! Vad du är flitig på att promenera !!Och vilken mysig viloplats du har där i fotöljen med den fina pläden..
Ha det nu så bra
Kraaam Anette