söndag 2 januari 2011

Kan en dag gå i repris?

..Ja, det tror jag faktiskt att den här dagen har gjort... En lika ljuvlig dag  som det var igår och jag har gått en ännu längre tur ute på Kyrkviken is.  Några minusgrader kallare, men en sån tur som vi gick, en av mina grannar (Lisa) och jag, då blir man varm :)  Karl`n min han åkte skidor, grannens karl´ fiskade...Selma sprang och vi gick fort  runt HELA Kyrkviken. Det är drygt en mil lång  och med en 2 meters bred väg plogad  så  kan det inte bli bättre. OM det var mycket folk ute igår ..då var det ÄNNU mera idag..

Selma som får springa lös på isen fick jag koppla många gånger för alla hundar vi mötte. 

En liten överraskning efter vägen fick vi oxå. Två människor, okända för min del, bjöd alla som kom förbi på varm glögg och pepparkakor!! Nyfiken som jag är var jag tvungen att fråga  VARFÖR?.. Svaret jag fick var.. Det är ju ett nytt år!.. Japp så var det ju ! Tror att det kanske har med vår stads 100 årsjubileum..?

Himla gott var det iallafall, jag som hade fått  liiite blodsockerfall efter den långa raska promenaden, så mej passade det perfekt.
Man känner sej väldigt nöjd efter att ha gjort en sån promenad. Nu kan man slappa resten av dan:)
♥...Pia

Ps.. och så blev det några steg närmare Sunne...
och dagens bild är även den en repris från igår ds.

8 kommentarer:

Granne med Selma sa...

WOW! Hur många steg är EN MIIIIL?

Inspiration i vitt sa...

hej goa goa Pia, vilken härlig start på det nya året. Jag kunde riktigt känna hur trevlig den promenaden var. Jag önskar dig ett riktigt härligt nytt år och ser fram emot många härliga inlägg från dig. Kram på dig/Ingela.

Viola sa...

Låter som en alldeles underbar dag och vilken överraskning att bli bjuden så där...:-) så du trodde att jag såg annorlunda ut, skulle vara spännande och höra hur..en del har sagt, jag bmen du ska vara liten och ganska rund och mörk..det enda som stämmer där är väl att jag är 1,65 då..ha en fin vecka, kramen

elsamarianne sa...

Vilken underbar dag du haft. Det kommer säkert fler av den varan...
kram elsamarianne

Patricia sa...

Jisses vilken härlig promenad ... och ute på sjön dessutom ... =)

God fortsättning på det nya fantastiska året! .. =)

Kram Patricia

Mina Eviga påhitt sa...

Hallå där!
Vilka härliga vinterbilder! Vad duktig du är som är ute och går! Det får mig att känna att jag har något jag borde ta tag i, särskilt nu efter alla gotterihelgerna! Kul att ha en vovve som promenadkompis, våra katter är nog bra, men odugliga i det sammanhanget!
Kram
Eva

Noll54/Eva-Karin sa...

Hej Pia!

Ja vad skönt vi har haft både du och jag!
Och fler sådana stunder ska vi ha!Njut din dag!

E-K/noll54

LantlivsAnette sa...

Åhh vad du är flitig..vilka långa sköna promenader du har tagit !! Men vi är ju vana, vi hundfolk..fniss..vi går och går, flera gånger per dag..men ibland kan det vara skönt att ta så där långa promenader som ni gjort..
Och lilla Selma, rullar sig precis så gör Nisse också..ibland lite väl ofta så man blir less på att vänta..
Ha nue n toppen dag vännen
Kraaam Anette