onsdag 26 januari 2011

Lillelördan...

.. det sa man nog mera förr om onsdagen. Nu  för tiden är den kanske inte omtalad.. men just idag kom JAG att tänka på den.. bara för att jag och dessa omtalade jobbarkompisarna  mina, har en deal ...igen:) 

Vi ska "bara" äta godis på lördag!!

..Den taktiken kan behövas efter julgodiset.. Vi  är visserligen bara  inne på andra veckan, men det går superbra...

Bilden på godisfatet, skickade jag, via ett  mejl till den ena av jobbarkompisarna som bevis på HUR  STOR eler liten MIN KONSUMTION AV GODIS var i lördags ..

Ett nygjort minivåningsfat eller om så önskas ett pralinfat:)  Det är ihoplimmat av små mockakaffefat och små snapsglas.. och bara en tvärhand hög dvs 11 cm...;)
Godiset var gott och ett vanligt plockgodis men jag var nöjd... Lillördagen som jag nämde om, googlade jag på OCH...fann att det var en...... äsch ni kan läsa om det själva här...:)

 Ja ni  gott folk... en hel vecka orkade jag hålla mej ifrån, både min egen blogg och alla andras bloggar..

Jag kan kanske  kalla det för att ladda bloggbatteri :)....


Om man bloggat i dryga fyra år så tryter det lite med vad man ska skriva om..  Jag har inget speciellt hus och samma gamla hund har jag :)... familjen den kan man bara inte visa upp hela tiden.. :) och PYSSLET är just nu lite lite på sidan om.. men jag tror att det håller på att vända.. Motionerar..dvs går och går och går... det gör jag.. passerat Sunne med god marginal för ett tag sedan och är på väg uppåt mot Dalarna  nu tror jag:)..

BAKAR det gör jag  oxå.. massor.. grova matbröd och söta bakverk  om vart annat...äter inte allt själv..ånää  då skulle jag rulla fram:).. "matar" nära och kära och de där jobbarkompisarna :)   

Nu pockar lilla hunden på min uppmärksamhet.. jag som tänkte fortsätta blogga..fick upp farten riktigt rejält.. men som sagt..Selma den kraken och skendräktar igen.. och den här gången mår hon inge vidare..Så jag får ta hand om henne istället..  tror inte det blir så värst länge innan nästa inlägg kommer:)..
So long...
♥...Pia

4 kommentarer:

Birgitta sa...

Visst är det lite svårt att slita sej från bloggarna. Här händer inte så mycket. Det varpas och vävs och varpas och vävs osv.
Om jag ska vara med i Brunskog till sommaren måste jag fylla på förråden. Men först är det Fårfest i Kil i mars.
Du är flitig med ditt gående och snart passerar du väl Torsby på väg mot Dalarna.
Kram Birgitta

LantlivsAnette sa...

Go morrron Pia !!
Åhhh vilket gulligt litet pralinfat du har, perfekt för Lördags godiset !! Jag äter också bara godis på Lördagar..då blir det extra gott, man längtar liksom..
Och bröd äter jag bara på Fredagar..så fredags frukosten är helig för mig..fniss...
Lilla goa Selma, mår hon inte bra..
Det gör inte nisse heller, han har problem med prostatan igen, ska till veterinären på måndag...
Kraaam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är tur det är på bild, jag har just nu helstopp med godis och kakor. Men snart snart ska jag ha ett sånt fat också, ja inte så fint fat, men godiset. Det var jättefint du satt ihop assietter och snapsglas.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Blogger sa...

Hey Everybody,

Below are the most recommended BTC exchanges (BUY/SELL):
Coinbase: $1 minimum exchange
CoinMama

Earn free bitcoins with the best BITCOIN faucet rotator:
IACBit.org Faucet Rotator