måndag 27 december 2010

Hoppsansa.. och så var det redan...

... måndagen den tjugosjunde i tolfte.!!.. OCH  var tar den där berömda tiden vägen??....

Jo, tack och juldagarna är redan förbi.   Allt blev som jag tänkt.. alla nära och kära firade julen med oss.....tomten kom och skrämde den minste i familjen.. men det gick fort över :)..Bara julklapparna kom fram så...

Mat i stora lass... och för att inte snacka om GODIS.. Man är mätt och tror inte att en liten, liten bit godis kan gå ner mer.. men det kan det och lite till!!

Äntligen så är det varmare ute .. "bara" 6-7 grader kallt... helt lagomt bra väder för att vara ute i... och ta låååånga promenader med fyrfota vänner.. Min lilla hund som får lite för dåligt med motion när det blir för kallt.

Men idag fick vi båda en välförkänt promenad.....solsken och snöflingor som dalade fint om varannat. 

Min bild idag är en lånad sådan ..från Mias  hemsida..Känslans väg...  Jag blev så himla förtjust i  hennes brevpress, som hon hade till försäljning på en hantverksmarknad/mässa/dag,  nu i höstas.

Jag som också var med på denna marknaden och hade mitt lilla bord bredvid Mias, kunde inte bestämma mej för VAD jag skulle välja den gången, för hon hade så otroligt MYCKET som var både vackert och fint och som jag ville ha!!.. Lång startsträcka tror jag att det blev innan jag bestämde mej för vad..:).. DET BLEV EN BREVPRESS.

Nu var det stor julrusch och Mias flytt till sittäntligenegethuspålandet  så därför tyckte jag att det var inget bråttom alls med att få dessa saker .. JAG beställde nämligen mer ..:).. ett armband !!..

JAG tänker ge mej själv presenter  nu så här efter jul... Kanske en bloggpresent ;)  för i morn "firar" jag med att ha skrivit  DAGBOK PÅ NÄTET  i  4 år... En bedrift!  tycker jag själv..ibland mer eller mindre bra.. ibland mer eller mindre bloggtorka ..ibland mer eller mindre  (bra) bilder... osv..
Men det är i morgon det..idag är en annan dag.. nä, just det den dagen var ju  igår :).. annandagen alltså...


♥...Pia

Ps... Säger tusen tack för alla goa julhälsningar...   Det är sååå himla roligt och man blir sååå glad:)...ds.

8 kommentarer:

Kamomilla sa...

Visst går det FORT! och lika fort kommer det att vara vår... kanske? ;)

Rummet för välbefinnande sa...

Nej men, så snopen jag blev nu......
Har precis skrivit ett inlägg också tänkte jag kika in till dig med en liten hälsning. Så får jag se fotot på brevpressen. Du är allt söt du! Tänk så glad jag blir att du tyckte om den. Ännu gladare blir jag för att du kommer och hämtar den personligen *ler stort*
Kram på dig min bloggvän och grattis till dina fyra år i cyberspace.

lottens vita och gröna sa...

hallå pia, vill önska dig en gooooooooooo fortsättning på julen, visst går det snabbt, hmm snart är det vår...skönt!
ljuvlig brevpress!
varmkram lotten

elsamarianne sa...

Hej du!
Jag tycker att det är lite skönt att julen är över. Inget märkvärdigt så, här, men ändå nåt annat än vardagliga lunken.
Nu är det nyår och det är mer att man ska försöka få djuren att klara av smällarna... hej och hå, ingen rast och ingen ro...;-)
jag har haft över 5000 besökare/sidvisningar sen jag gjorde min blogg och det trodde jag aldrig, att nån skulle hitta och läsa den...
brevpressen är jättesöt, förresten...
kram elsamarianne

Ullan sa...

God fortsättning.
Har jobbat 2 halvdagar, det var lugnt. Är nu ledig tills 3/1, det ska bli gött. Ingen stress, utan bara ta dagen som den kommer. Ska så småningom måla om i köket, i vår. Sitter och fundear över färgvalet. Vad tycker du att jag ska ta för färg?
Ha de. Kram Ullan

Anonym sa...

Gott Nytt År!
Nu laddar du inför påsken väl :)
Julen är överstökad och nu är mitt huvud fyllt med påsk! Efter nyår är det början på våren, så har jag alltid tyckt.
Hoppas du hänger på med riktigt roliga Piasaker på påskbasaren!
Kram AstaLena

Annika sa...

Hej på dig o Go fortsättning där i stan...:) här setter en framför kamin o eller o eller..... vârt vill jä ha.... vecken underbar brevpress du... såg'en hos Mia o satt o sucke o puste e stônn övver allt fint ho får te...:) hôppes vi itte fördarve grejjera dinne vi feck låne.... di hadde rolitt tantera ska du tro.... Ha dä gôtt nu resten tå vecka o häls mä dä.... Kram Annika

Fröken Fräken sa...

Presenter till sig själv tycker jag at man kan ge hela året!! :-D
Ja, tiden bara trallar på, snart har hälften av min ledighet passerat.. hjälp!