tisdag 28 december 2010

Ska jag blogga och skriva i ...

 ...4 år till nu eller ?..Inte en susning OM det blir så:).. Det spôrs som vi säger här i västvärmland... men just nu så känns det som om det bare ruller på.. (bilden på ängel är en lånad gratisbild från nätet och som jag mixtrat lite med).


Mina första två trevande inlägg i bloggvärlden var utan bilder.. det kom i tredje inlägget ..och det var bilden på det här julkortet som jag  bl.a hade gjort till det året och skickat iväg nånstans..Inte speciellt avancerat men ..MIN STIL på kort, det var det.. Gammaldags och okej då.. lite vintage...Vackra papper förstås och brända kanter, snören som var lite grova och med dämpade naturfärger..  ja ja, det var då det, för fyra år sedan...Förresten så ... är det någon som undrar varför jag har en dörr och varför VARDAGSRUMMET??

Dörren som jag har som header,  är en bild lånad från ZANZ.... Har faktiskt frågat om lov :) Den har jag nästan haft med hela tiden... Gillar bilden och den gamla dörren.. ( och hjärtan och änglar och nött och skavt och  lite till ) så den symboliserar väl till att öppna för nya mål :).. kan vi säga.

Vardagrummet var en ordlek i från början.. Ett rum mitt i vardagen.. i min vardag med allehanda saker som jag hamnade i under dagen...

Nära & kära skiver jag om en hel del..som säkert ingen missat..

Min lilla Selma, min vita ängel med humör som westiesarna kallas...

En massa pyssel och recept....

Plus en herrans massa annat jox..

En blogg kan säkert fungera som både det ena och det andra.. min blogg har banat nya vägar för mej.. inte minst alla nya människor som jag lärt känna.. både  här på nätet och i verkliga livet.. Kanske människor som jag INTE skulle ha fått träffa om inte jag bloggat.. En häftig känsla faktiskt när jag tänker efter.. och  ja, jag skulle kunna skriva spaltmetrar om alla dessa möten.. men å andra sidan så har jag skrivit en hel del om dessa mötet redan:)..

Faktum är att BLOGGVÄRLDEN har fått mej till att göra en massa nya saker som jag kanske inte skulle vågat annars.. Oxå en häftig känsla.. så...Tror att jag fortsätter några år till :).. 

Så miljonerstack alla "häftiga människor" som jag lärt känna.. vilken underbar värld det är det här....:)..om man tänker efter...PUNKT PUNKT PUNKT

♥...Pia
Ps.. hipp hipp hurra..skulle väl ha lottat ut nåt fint ida..ds

7 kommentarer:

Birgitta sa...

Tror nog du håller på ett tag till.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Rummet för välbefinnande sa...

Ja, jag är så glad att jag började blogga också, så jag fick möjlighet att komma i kontakt med dig Pia. Vi hade ju setts innan, men utan bloggen så tror jag inte det blivit alla dessa härliga möten som vi ändå haft.
Ha det så bra och om vi nu inte skulle skrivas nåt mer innan nyårsafton så önskar jag dig ett riktigt gott nytt år! Och, snart så ses vi igen......
Kram på dig!
Mia

Mitt Egnahem sa...

Tänkvärt! Så sant om dessa möten, både virtuella och verkliga! Fortsätt du i ditt Var Dags Rum!!! Gott nytt År och hoppas det nya året blir fyllt av nya utmaningar, MVH Värmländska Mitt Egnahem

LantlivsAnette sa...

Hipp hurra för din fina blogg !!
Vilken tur att vi började blogga du o jag !! Så mycket skoj man har fått vara med om ..och alla bloggar man har inspirerats av !!
Såå gulligt kort du hade gjort redan då..!!
Ha nu en fin dag..och du ..jag önskar dig redan nu ETT GOTT NYTT ÅR !! Vi blir hemma o tar hand om vår lilla Nisse på nyår, han är ju så himla rädd för alla raketer..lilla gossen..
Kraaam Anette

Mina Eviga påhitt sa...

Nja, int ska du väl slut nu...det är ju så trivsamt å tett in te dej!
Snygg ängel du har fixat till!
God fortsättning
Kram
Eva

här är gudagott att vara sa...

Tittade in till dig och läste tänkvärda ord.
Visst är det härligt att det finns en blogg för oss.
Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag dig.
Haregott!

Nordingården sa...

Hipp, hipp hurra för 4 bloggårPia, tänk va tiden går, men visst har vi kul! Jag minns dig, en av de första bloggarna jag lärde känna, man minns varandra på annat sätt, el hur, jag kommer ihåg ett inlägg du hade om borstar, vi skulle gissa vad det var, var det krukborstar eller, ja, kanske det inte var det första året men ganska tidigt var det tror jag, jag minns att jag satt i ett annat rum och bloggade:)

Den där frusna kakan lät fantastiskt god!! Hoppas julen varit bra och att Selma har det bra!

Gott Nytt Bloggår!!! Mari.