söndag 7 november 2010

Söndagsbilden v. 44..

.. blev två bilder på ett stort dekorationsäpple  av något material som liknar betong.  Jag har letat  ett tag efter ett äpple men då i riktig betong.. Nu fann jag alltså det här och det duger väldigt bra.. Det var ett av sakerna som jag köpte hos  Mia,  på Hem T Gårn igår..  I mina andra bloggar :) visar jag  de andra "fynden"...
 ... Första bilden blev ett picnikmix där jag har bl.a ändrat lite på färgen ....sepiafärgen är faktiskt vacker och gör bilden lätt gammaldags.... vilken jag ju gillar.
Här är orginalfärgen  utan något som helst justering.. solen lyste och  kameran var nog inte rätt inställd ..men man ser ändå vad bilden föreställer som tur är. Av fem bilder blev en någorlunda..  Ljuset från sol som reflekterar är svårt att få rätt tycker jag. Men det är bara att fortsätta att ta bilder.. ibland så träffar kameran mitt i prick.. för det mesta är det okejbilder.
Som tur är kan men ändå justera lite i fotoprogrammen.. när det blir för illa. Men suddigheten där går det dock inte att göra något. Där är det fotografen som  det får ändras på:)

Det var mitt bidrag till FABRIKEN denna söndag  och snart  är det ny vecka igen.. . knappt man hinner med.  Vill du så titta gärna på de två andra sakerna från mitt  HTGköp igår:) 

♥...Pia

5 kommentarer:

Kamomilla sa...

Det är kul att mixtra med bilder! Vilket spännade äpple!

elsamarianne sa...

Sepia är ju så snyggt, men originalet är inte dumt heller...
kram elsamarianne

LantlivsAnette sa...

Gomorron vännen..åhh du..det var ett fint äpple det där..kan tro att Mia hade hur mycket fint som helst där i sin butik..lyllos du som har nära till henne..
Inte visste jag att du hade en bild blogg också..rackare där, jag var inne där nu, såå fina bilder..och recept på Franska maränger, såna måste jag göra till advent...
Vad roligt att du gillade mina nya muggar..som du sa..lite Värmlands känsla över dom..
Ha nu en toppen dag
Kraaam Anette

Anonym sa...

Å vad fina saker du köpt hos Hem T Gårn. Blev väldigt nyfiken på den stora kransen. Måste nog planera in en resa till Hem T Gårn snart.
Ha det gott!
XL-Birgitta

Matilda sa...

Hello Pia! Nej några drullar har jag inte, eller rättare sagt, jag lottar inte ut nån...;)

Kul att du vill vara med i utlottningen, ditt namn ligger nu med i den magiska urnan!

Jag måste se till att få ändan ur vagnen och besöka Hem te gårn jag med. Bor ju inte så himla långt ifrån liksom...Fina saker har de iaf ser jag!

Du, jag vet inte men jag har för mig att du frågade mig om hur jag gör när jag fixar med mina filmer en gång. Stämmer det?

Kram, Matilda♥