måndag 29 november 2010

Säg mej, är det ett friskhetstecken...

..när man i en veckas tid suttit i soffan..släpats sej runt i huset.. hostat och hostat så hjärnan är nästintill krackelerad...DÅ
..HELT PLÖTSLIGT  mitt under tv programmet "ROLANDZ bjuder upp igen" rusar  JAG upp, får fatt i kameran och snubblar ut på den iiiiiiiiiiiskalla altanen, visserligen under hostattacker men ändå:) sliter upp en massa granriskvistar  ur en kasse som blivit över från julmarknaderna OCH slänger ut det över det gråvita  bordet på altanen, tänder lyktan  och knäpper ett par bilder...innan kylan gjort mej förstenad...in igen och laddar upp bilden fooooort  i datorn  och påbörjar ett inlägg... eller är det bara total sinnesförvirring:)

.... Så kan det gå.. men sen var det som vanligt resten av kvällen,  hostan lika så ..

I morn jobbar jag igen efter sjukveckan...i två dar sen ledig torsdag..kanske ska jag fixa till resten på altan.. Blev lite sugen på att dona där :).. byta bort rosenkuddarna hmm! och lite mer granris...kottar grenar ...mossa osv..nån liten krans  kanske .. ni hör ...är nog ett friskhetstecken iallafall..
Må så gott, grankott..
♥...Pia

Ps.. Ja stolarna blev visst inte fixade denna sommaren.. men man ska väl ha nåt att göra nästa oxå:)  ds.

3 kommentarer:

elsamarianne sa...

Hjärnans vann över kroppen, kanske.
Jättefint blev det i alla fall. Riktigt adventigt. Tänk då när du är 100% frisk, vilka underverk du kommer att åstadkomma.
Här är det ständig träningsvärk i okända muskelgrupper efter snöskottning, putta på bilar som kört fast och köra vällastad skottkärra i snö.
kram elsamarianne

Hannis sa...

Haha, morgonens första skratt!
Galenpanna så roligt du beskriver ett av dom där rycken man kan få!
Och det betyder nog att du är på väg att bli frisk=))
Fint var det på bordet!

Hoppas att du får blir frisk helt och hållet nu/
Kram Hannis

Ps Om jag hade fått då hade jag bowlat i högklackat men troligast hade jag brutit bena av mig på kuppen*skrattar*

Nellie sa...

Hej Pia! Jag är mkt glad för att du fick ett ryck...Nu vet jag också hur jag ska få till lite mys på min glasveranda!! Den är helt oisolerad så man är inte där någonting på vintern. Vårt ena köksfönster har "utsikt" in i verandan och det ser ganska tråkigt ut där nu. Jag har en naturfärgad "linnevaxduk" på matbordet utanför och det skall nu pyntas med granris, enris (för mössen!),rådjurshorn,kottar och ljuslyktor. Visar hur det blir på min blogg när det är klart och skyller på dig =)! Funderar även på att ställa in en hemslöjdspyntad julgran också... Tack för inspiration och tipset, och hoppas att du kryar på dig! MVH Nellie